Ennakko: ratkaiseva 7. semifinaali lauantaina - liput nyt myynnissä!

KalPa - JYP Data Group Areenalla la 15.4. klo 17.00. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop


Kuopiossa velloo kova KalPa-huuma, ja lauantaille on odotettavissa jälleen huikea tunnelma!


Perinteiset kilpakumppanit KalPa ja JYP ovat tahkoamassa yhtä Liigan playoffs-historian upeinta ottelusarjaa. Ottelut ovat olleet hurjan tasaisia ja otteluiden avausmaalin merkitys on ollut valtava. Ensin KalPa siirtyi voitoissa 2-0 johtoon, sitten JYP tuli voitoissa rinnalle 2-2:een, seuraavaksi KalPa siirtyi voitoin 3-2 edelle ja torstaina Jyväskylässä JYP tasoitti voitot 3-3:een.

Tämä tarkoittaa sitä, että semifinaalisarja huipentuu lauantaina jääkiekkomaailmassa legendaarisessa asemassa olevaan seitsemänteen otteluun. KalPan kotiedun myötä tuo ottelu pelataan Savon maaperällä. Ottelun voittaja etenee finaaleihin Tapparaa vastaan, häviäjä jää pronssiotteluun HIFKiä vastaan. Panokset ovat huipussaan!

Kuopiossa eletään kovaa KalPa-huumaa ja tunnelma kotiotteluissa on ollut nyt keväällä yhteen sanaan tiivistettynä mahtava. Lauantaina panokset ovat korkeammat kuin Kuopiossa pitkään aikaan, ja tunnelman odotetaan nousevaan sen mukaiseksi. Tule sinäkin mukaan playoffs-huuman keskelle!

Yleisöryntäyksen johdosta katsojien toivotaan saapuvan Data Group Areenalle jo hyvissä ajoin sekä tuovan katsomoon keltaista väriä. Ottelu alkaa kello 17.00 ja ovet aukeavat kello 16.00. Tervetuloa!

Liput seitsemänteen semifinaaliin ovat myynnissä Ticketmasterin nettisivuilla täällä.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa jääkiekkolegenda Hannes Kapanen.