Ennakko: Playoffs-avauksessa upea tunnelma, huuma jatkuu lauantaina!

KalPa - Pelicans Data Group Areenalla la 25.3. klo 17.00. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop
 

Keskiviikon playoffs-avauksessa tunnelma oli upea. Lauantaina on odotettavissa, että Niirala tanssii ja soi!

Keskiviikon playoffs-avausta voi sanoa täyden kympin ottelutapahtumaksi. Kaukalossa nähtiin vauhtia, vaarallisia tilanteita, tunnetta ja taklauksia sekä kotiyleisön juhlimaan räjäyttänyt kotijoukkueen voittomaali toisessa jatkoerässä. Tärkeänä osana kokonaisuutta ottelutapahtumassa koettiin hienoa vuorovaikutusta kotijoukkueen ja yleisön välillä. Yleisö loi upeasti tunnelmaa heti ottelun alusti asti, joukkue sai siitä lisää energiaa ja pelaajien kova taistelu taas sai yleisön elämään vahvasti mukana koko viisieräisen ottelun ajan. Joukkueesta kiiteltiinkin vuolaasti sitä, kuinka hienosti yleisö lähti playoffs-kevääseen heti mukaan.

Avausottelussa nähtiin, että kun KalPa jaksoi kärsivällisesti jauhaa omaa liikkuvaa ja kiekollista peliään, isäntien ote vain vahvistui ottelun edetessä ja lopulta tuo hallinta palkittiin voittomaalilla. KalPan aktiivisuudesta kertovat varsin selvästi myös tilastot, sillä kolmannen erän ja kahden jatkoerän yhteen lasketut laukaukset olivat KalPalla 59 ja Pelicansilla 30 sekä maalivahtien torjunnat Denis Godlalla 17 ja Karri Rämöllä 32. Toki hallinta tai laukausten määrä eivät vielä riitä, vaan myös playoffseissa jääkiekko on maalintekopeli ja kun suuri osa maaleista tehdään läheltä, maalineduspelaaminen molemmissa päissä tulee olemaan tärkeässä roolissa.

Perjantaina Lahdessa pelattavan ottelusarjan toisen ottelun jälkeen Kuopioon palataan lauantaina joko KalPan johtaessa sarjaa voitoin 2-0 tai tasatilanteessa 1-1. Paikkaan semifinaaleihin tarvitaan neljä voittoa. Lipunmyynti otteluun on sujunut todella vilkkaasti ja yleisömäärä tulee nousemaan selvästi yli 4000:een katsojaan. Yleisön toivotaankin saapuvan paikalle jo normaalia aikaisemmin. Data Group Areenan ovet aukeavat kello 16.00. Liput kolmanteen neljännesfinaaliin KalPa-Pelicans täältä!

Alla olevalta videolta pääset kuuntelemaan valmentaja Sami Kapasen sekä vahvalla esityksellä playoffsit aloittaneen puolustaja Santeri Lukan tunnelmia torstailta. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.





Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa Jääkiekkoleijona Hannes Kapanen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Ke 29.3. klo 18.30 KalPa - Pelicans (tarvittaessa)
- La 1.4. klo 17.00 KalPa - Pelicans (tarvittaessa)