Ennakko: Perjantaina Liiga-avaus KalPa-Pelicans! Haastattelussa Eero Kilpeläinen

KalPa - Pelicans Data Group Areenalla pe 16.9. klo 18.30. Otteluisäntä: Kuopion Energia

Perjantai on odotettu päivä savolaisille urheilun ystäville kun hyvään vireeseen yltynyt KalPa kohtaa Liiga-avauksessa kotonaan viime kevään pudotuspelien vastustajansa Pelicansin!

Niiralan isäntien terveystilanne on hyvä ja kolme harjoitusottelua sekä neljä CHL-ottelua ovat tuottaneet yhteensä mukavat neljä voittoa. Liiga-avaukseen KalPa lähtee kolmen ottelun voittoputkessa, puolustus on ollut varsin tiivis ja maaleja on syntynyt myös ylivoimalla. Lisäksi viime kaudesta kehittyneet otteet aloituksissa ja hyökkäyspään maalin edustalla ovat nostaneet odotuksia positiiviseen kauteen.

Keväällä otteluvoitoin 2-1 KalPan pudotuspeleissä tiputtanut Pelicans lähtee tähän kauteen hyvin pitkälle samalla joukkueella millä se viime kauden päätti. Vuoden takaiseen verrattuna joukkue on kehittynyt paljon ja joukkuetta on ennakoitu jopa alkavan Liiga-kauden mustaksi hevoseksi. Harjoitusotteluissa lahtelaiset ovat olleetkin vahvoja, saldona on yhdeksästä ottelusta peräti seitsemän voittoa.

Tervetuloa Liiga-avaukseen, liput ennakkoon edullisemmin! Liput täältä.



Haastattelussa maalivahti Eero Kilpeläinen. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.

 

Ottelutapahtumassa uudistuksia tälle kaudelle, klikkaa kuvaa yläpuolella ja lue lisää!


Liput:
Istumaan alkaen 10 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi kauden ensimmäisille jälkipeleille saapuu päävalmentaja Pekka Virta.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Ti 20.9. klo 18.30 KalPa - JYP
- Pe 23.9. klo 18.30 KalPa - Ässät
- La 1.10. klo 17.00 KalPa - HPK