Ennakko: Naisille teemoitettu Taklaa arki! -tapahtuma ja KalPa-KooKoo lauantaina!

KalPa - KooKoo, Data Group Areenalla la 8.10. klo 17.00. Taklaa arki! -tapahtuma klo 14.00-15.40.



Naisille teemoitettua ilmaista Taklaa arki! -tapahtumaa lähestytään nyt naisen näkökulmasta. Arja Karhunen on pitkän linjan KalPan kausikorttilainen ja perheenäiti, jonka käsialaa alla oleva teksti on.

"Lapset ovat ties monettako kertaa flunssassa tänä syksynä, taas pitää pestä kolme koneellista pyykkiä, astianpesukone pitäisi tyhjentää, lehdet on haravoimatta vaikka maa on jo aamuisin kuurassa, kaikki lelut TAAS pitkin ja poikin... Aaarg! Lista on loputon. Mutta hei, enää kaksi päivää lauantaihin jonne minulla on sovittuna KalPan peli ja sinne treffit ystävän kanssa, jota harvemmin nykyään näkee. Pelkkä ajatus hetken stressittömästä tyttöjen illasta kiekon parissa tuo yllättävän ison energiaboostin!

KalPan pelit ovat nykyään jo enemmän elämäntapa. Käyn perheen kanssa, itsekseni, miehen kanssa, kavereiden kanssa. 90-luvun puolesta välistä tähän päivään tämä ihana talvinen harrastus on tuonut minun elämään mm. paljon ystäviä, tuttavia, kontakteja, iloa, surua, raivoa, rakkautta. Ja ennen kaikkea tulevan aviomieheni ja hänen myötään kaksi ihanaa lasta joille voin suoda myös tämän mahdollisuuden kokea kaiken sen mitä elämä jäähallilla vuosien saatossa on minulle antanut. 

Lajiin ja ennenkaikkea KalPaan on vuosien saatossa kehittynyt erittäin tiivis suhde, se tempaisi minut mukaansa jo viidenneltä luokalta ja jäin ensimmäisellä kerralla koukkuun. Se tunneskaala mitä hallilla voi kokea on jotain mitä sohvalta ei saa. Asumme nykyään 50 kilometrin päässä jäähallista ja joskus peleihin lähteminen on niin kovan työn takana, että tekisi mieli luovuttaa. Mutta koskaan en ole katunut paikanpäälle päästyäni. Hallilla tapaa AINA iloisia kasvoja, jotka nostattavat hymyn myös itselle. 

KalPa on paljon muutakin kuin hikisiä miehiä luistelemassa pikkumustan perässä, se on olut ystävän kanssa, nauru, juoru, kuulumisten vaihto, voittamisen tunne. Ja ennen kaikkea ainutlaatuinen lepohetki arjen keskellä. Itselle se on kaiken lisäksi myös perhe.

Taklaa arki tapahtumana on upeasti suunniteltu madallettu kynnys lähteä peliin naiselle, äidille, mummolle, tyttärelle, joka ei välttämättä aiemmin ole jäähallille uskaltautunut siinä pelossa, että kiekko ei kiinnostakaan.  Nyt viimeistään kannattaa käydä kurkkaamassa mitä kaikkea Data Group Areena voisi tarjota sinun elämääsi... Minulle se on tuonut enemmän kuin koskaan uskalsin aavistaakaan".

Liput ennakkoon edullisemmin! Liput Ticketmasterin verkkokaupasta kätevästi täältä.


Ohjelma:
- Taklaa arki! -tapahtuma järjestetään klo 14.00-15.40. Monipuolinen ohjelma on katsottavissa täällä.


Liput:
Istumaan alkaen 10 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat tämän kauden uusi KalPalainen Eetu Sopanen sekä KalPa-kasvatti Mikko Nuutinen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ti 18.10 klo 18.30 KalPa - Sport
- Pe 21.10. klo 17.00 KalPa - Jukurit
- La 29.10. klo 17.00 KalPa - Lukko