Ennakko: Liigan finaalit palaavat 26 vuoden tauon jälkeen Kuopioon torstaina!

KalPa - Tappara Data Group Areenalla to 20.4. klo 18.30. Otteluisäntä: StopDia


Tiistaina Tampereella oli hienosti KalPa-kannattajia paikalla. Torstaina KalPa palaa mahtavan kotiyleisönsä eteen!


Keväällä 1991 KalPa sai seurahistoriansa ensimmäisiin SM-finaaleihin kolmen tappion myötä heikon alun. Kun KalPa palasi tiistaina SM-finaaleihin 26 vuoden tauon jälkeen, joukkue teki sen voittamalla heti avausottelun. Kovan taistelun jälkeen vierasvoitto Tapparasta kirjattiin numeroin 2-3.

Lauantain seitsemännessä semifinaalissa JYPiä vastaan tunnelma Data Group Areenalla oli kylmiä väreitä aikaan saavaa tasoa. Kun pelataan finaaleita, viikonpäivillä ei ole enää merkitystä, ja torstaina voidaan odottaa tunnelman nousevan jälleen mahtavaksi. Ottelu tulee olemaan loppuunmyyty.

Joukkue osoitti tiistaina, että se on heti valmis taistelemaan Suomen mestaruudesta. Torstaina hallitseva mestari Tappara on takuulla todella nälkäinen ja janoaa heti revanssia. KalPalla on kuitenkin kaksi vahvaa etua, oma pelitapa omassa suuressa kotikaukalossa sekä Suomen paras yleisö. Yhdessä hurmosmaisen kotiyleisön kanssa KalPa voi jälleen voittaa!

Katsojien toivotaan saapuvan Data Group Areenalle jo hyvissä ajoin sekä tuovan katsomoon keltaista väriä. Ottelu alkaa kello 18.30 ja ovet aukeavat kello 17.30. Tervetuloa nauttimaan savolaisesta finaalihuumasta!


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa KalPa-kasvatti, Växjö Lakersin tähtipelaaja Tuomas Kiiskinen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ma 24.4. klo 18.30 KalPa - Tappara
 - To 27.4. klo 18.30 KalPa - Tappara (tarvittaessa)