Ennakko: Lauantaina luvassa huutomyrsky, kun Kärpät saapuu Kuopioon!

KalPa - Kärpät Data Group Areenalla la 25.2. klo 17.00. Otteluisäntä: Ponsse Oyj
 
Henri Knuutinen on rymistellyt miesten peleihin ennakkoluulottomasti

Liiga-viikon toinen kotiottelu pelataan lauantaina, kun KalPan vastustajaksi Data Group Areenalle saapuu Oulun Kärpät. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, joista kaksi kertaa KalPa on onnistunut päihittämään oululaiset. Pisteet keskinäisistä otteluista ovat menneet kuopiolaisten hyväksi 7-2.

Nimimiehiä vilisevä oululaisryhmä löytyy sarjataulukosta sijalta kahdeksan, kun taas kotijoukkue istuu edelleen tukevasti neljän parhaan joukossa. Sarjataulukon tuijottaminen voi kuitenkin olla petollista, sillä Kärpät on petrannut peliään huomattavasti syyskauteen verrattuna.

Kärppien jälki on ollut viime aikoina vakuuttavaa: viidestä viimeisestä ottelusta saldona on neljä voittoa, joista yksi jatkoajalla. Tahtipuikkoa on heilutellut SaiPasta Ouluun siirtynyt Brock Trotter: kanadalaishyökkääjä on kolmessa Kärppä-paidassa pelaamassaan ottelussa hurjastellut tehot 3+3. Kärpiltä ei sovi myöskään unohtaa Liigan pörssihaita, Mika Pyörälää, joka on suoriutunut helmikuun otteluista piste-per-peli-tahtiin.

KalPan ja Kärppien kohtaamisissa on viime vuosina ollut jännitettä sekä kaukalossa että katsomossa, mutta lauantai-iltana luvassa on poikkeuksellinen huutomyrsky: viitostietä pitkin Kuopioon on nimittäin saapumassa viisi bussilastillista Kärppäkannattajia! Haaste savolaisyleisölle on siis heitetty, joten nyt jos koskaan kotiyleisön tuki on tarpeen! Tämänhetkinen lipunmyyntiennuste enteilee noin 4000-päistä yleisöä, eli savolaiset ovat vastaamassa haasteeseen hienosti.

Tule todistamaan lauantai-illan playoffs-henkistä kamppailua hankkimalla lippusi täältä!

Lauantai-illan kiekkotarjonta ei suinkaan rajoitu pelkästään miesten Liiga-otteluun, sillä KalPan ja Kärppien väännön jälkeen Data Group Areenan kaukalon valtaavat KalPan naiset, jotka kohtaavat ensimmäisessä playoffs-kamppailussaan Tampereen Ilveksen. Tervetuloa viihtymään myös naisten otteluun!

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat tällä kertaa Tommi Jokinen sekä Mikko Nuutinen!


RUNKOSARJAN VIIMEISET KOTIOTTELUT:
 - La 4.3. klo 17.00 KalPa - SaiPa  <- Osta liput!
 - La 11.3. klo 17.00 KalPa - Sport  <- Osta liput!