Ennakko: Lauantain KalPa-HPK on suosittu Oktoberfest-ottelu!

KalPa - HPK, Data Group Areenalla la 1.10. klo 17.00. Otteluisäntä: Olvi Oyj



KalPa aloitti Liiga-viikon tiistaina pelaamalla Helsingissä hyvän ottelun, mutta kärsimällä kirvelevän tappion vain kaksi sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Keltamustien aloitus on ollut vahva, kuudesta ottelusta neljä voittoa ja sijoitus ennen torstain kierrosta on komeasti kolmas.

Kotikaukalossa tahti on ollut vieläkin kovempi, kolmesta ottelusta kolme voittoa - ja tunnelma Data Group Areenalla on ollut hyvä. Lauantaina KalPa palaa kotiyleisön eteen, nähdäänkö jälleen myös kotivoitto? Siihen on ainakin kaikki eväät, sillä joukkueen pelaamisessa on paljon hyvää, esimerkiksi KalPa on tehnyt kaikissa kuudessa Liiga-ottelussaan ylivoimamaalin ja onnistumisia maalien muodossa on tullut laajalla rintamalla.

Vastustaja HPK:lla on potentiaalia olla yksi kauden suuria yllättäjiä ja joukkueesta löytyy mielenkiintoisia nimiä. Ykköstähtenä on kotiin palannut maailmanmestari Niko Kapanen. Viime kauden tehomiehet Sakari Manninen ja Otto Paajanen jatkavat. Mestiksessä hurjat pisteet mättänyt Oula Palve siirtyi Kerhoon, samoin Juho Keränen, jolla on taustaa KalPan junioreista. Ykköskentän puolustajista Joonas Lehtivuori on ex-KalPa ja Teemu Suhonen voitti koti-Kuopiossa Nuorten SM-kultaa 2008. Päävalmentaja Antti Pennanen on nähty myös KalPan vaihtoaitiossa.

Vastakkain pirteästi kauden aloittaneet KalPa ja HPK sekä Liiga-kauden ensimmäinen lauantai-kotiottelu ja teemana Oktoberfest. Tervetuloa viihtymään Olvi-telttaan sekä katsomoon! Liput ennakkoon edullisemmin!

Ohjelma:
- Data Group Areenan B-oven lipunmyynti aukeaa klo 15.00 ja muut ovet aukeavat klo 16.00
- Klo 15.00 Olvi-teltan ovet aukeavat, käynti wc-tiloihin Data Group Areenan C-oven kautta.
- Olvi-teltalle sisäänkäynti kausikortilla tai ottelulipulla, K-18
- Klo 15.30-16.00 Olvi-teltalla soittaa Oktoberfest-bändi
- Klo 16.00 Olvi-teltalla valmentaja Sami Kapasen haastattelu
- Klo 16.15-16.45 Olvi-teltalla soittaa Oktoberfest-bändi
- Klo 17.00 Liiga-ottelu KalPa-HPK alkaa
- Olvi-teltta palvelee myös Liiga-ottelun ensimmäisellä ja toisella erätauolla.

Lähetä ottelutapahtuman aikana KalPan someseinälle mediakuutiolle Oktoberfest-aiheinen kuva hashtagilla #kalpa tai #kalpakuopio. Paras kuva palkitaan!


Liput:
Istumaan alkaen 10 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu maalivahti Eero Kilpeläinen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ti 4.10 klo 19.00 CHL: KalPa - Djurgården
La 8.10. klo 17.00 KalPa - KooKoo
Ti 18.10 klo 18.30 KalPa - Sport