Ennakko: Kolmatta kotivoittoa haetaan patapakan kustannuksella

KalPa – Ässät, Data Group Areenalla pe 23.9. klo 18.30. Otteluisäntä: Taustamarkkinat – BGMT

Viime kaudella KalPa hävisi molemmat kotiottelunsa Ässille runkosarjassa. Kääntyykö kurssi perjantaina?

Tiistaina KalPa tarjosi kotiyleisölleen viihdettä koko rahan edestä. Kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin ja lopulta aina voittoon asti noussut kuopiolaismiehistö on nyt napannut kauden kolmesta ottelustaan kaksi voittoa, joista molemmat ovat irronneet kotiyleisön edessä. Kilpipaitojen pistepussiin on kertynyt voittojen myötä yhteensä viisi pistettä.

KalPan tavoin vahvasti kotonaan ensimmäisissä otteluissa on esiintynyt myös perjantai-illan vastustaja Porin Ässät. Ässät voitti ensimmäisessä kotiottelussaan Lukon luvuin 3-2 ja keskiviikkona jatkoaikatappion Isomäessä koki myös HPK, kun porilaisryhmittymä nappasi voiton hämeenlinnalaisten ulottuvilta loppunumeroin 2-1.

Ässien sankariksi molemmissa jatkoaikavoitoissa on noussut Simon Suoranta, joka viimeisteli voittomaalit kummassakin ottelussa.


Jatkuuko Pitkäsen lento?

Miikka Pitkänen on ollut KalPan hyökkäyksen kirkkaimpia tähtiä alkukauden otteluissa. 20-vuotias hyökkääjä on iskenyt maalin nyt kolmessa perättäisessä Liiga-kamppailussa ja ”Toivalan Datsjuk” osui putkien väliin myös CHL:n lohkovaiheen viimeisessä ottelussa, joka kasvattaa maaliputken pituuden jo neljään otteluun.

Pitkäsen vierellä tiistaina kovasta työnteosta tunnustusta sai myös Tommi Jokinen, joka hankki joukkueelle lukuisia tekopaikkoja ja alusti Pitkäsen 1-2 –kavennusosuman.

Pitkäsen, Jokisen ja muiden KalPa –pelaajien laukauksia peittämässä on kuopiolaisyleisölle tuttu mies, kun KalPassakin pelannut Ari Ahonen luistelee tolppien väliin.

Työteliästä ja fyysistä patanippua vastaan KalPan täytyy pitää pelinopeutta yllä, jotta porilaismiehistölle ei jätettäisi liikaa mahdollisuuksia päästä kamppailuun mukaan fyysisillä otteilla. Ässät on kauden kolmessa ottelussaan onnistunut maalinteossa vain neljä kertaa ja kauden ensimmäinen vierasmaali odottaa vielä itseään.


Kaukalossa ensiesiintyy uusi KalPa-pelaaja

Raamikkaan (187 cm, 88 kg) ja 215 Liiga-ottelua pelanneen keskushyökkääjä Matias Myttysen (26) kanssa on solmittu lokakuun loppuun ulottuva try out -sopimus, joka sisältää seuran option loppukaudesta. Myttynen debytoi kuopiolaisyleisön edessä Ässät-ottelussa. Lue lisää uudesta pelaajasta täältä.

Katso oheiselta videolta Santeri Lukan mietteitä perjantain ottelusta kasvattajaseuraansa vastaan.
 
 

Jos video ei näy laitteellasi, katso se tästä.
 
Tervetuloa kannustamaan KalPa voittoon! Liput ennakkoon edullisemmin!
 
Liput:
Istumaan alkaen 10 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu valmentaja Sami Kapanen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT: