Ennakko: Keskiviikkona tarjolla hyvin harvinaista herkkua, paikka mitalipeleihin katkolla kotiyleisön edessä!

KalPa - Pelicans Data Group Areenalla ke 29.3. klo 18.30. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop
 

Playoffs-tunnelma on ollut Kuopiossa upea! Nouseeko huuma keskiviikkona jälleen uudelle tasolle?

KalPa osoitti maanantaina Lahdessa, mistä tämän kauden joukkue on tehty. Keltamustat käänsivät vaikeudet voitoksi ja siirtyivät 2-5 vierasvoitolla Pelicansista neljännesfinaaleissa voitoissa 3-1 johtoon. Kun semifinaaleihin etenemiseen tarvitaan neljä voittoa, näin KalPa saa ottelusarjan katkolle kotiyleisön eteen keskiviikkona. Kolmen muun ottelusarjan voitot ovat tasan 2-2.

Keskiviikkona savolaiselle yleisölle on tarjolla hyvin harvinaista herkkua. Kyseessä on vasta kautta aikojen viides kerta kun KalPa pääsee tuomaan neljännesfinaalit katkolle kotiyleisön eteen Niiralaan. Keväällä 1990 KalPa voitti HIFK:n, eteni mitalipeleihin ja Niirala tanssi ja soi. Keväällä 2009 KalPa kukisti jatkoerässä HPK:n, eteni mitalipeleihin ja paikalla olleet muistavat hurmoksen varmasti aina. Vastaavasti Keväällä 2012 KalPa sai kaksi mahdollisuutta kukistaa Blues ja villitä kotiyleisö, mutta tällä kertaa se ei onnistunut. Seurana KalPan historia on pitkä ja värikäs, mutta tämän kauden edustusjoukkueen historia alkaa viime toukokuulta ja joukkue kirjoittaa uutta, omaa tarinaansa. Keskiviikko on tälle joukkueelle suuri mahdollisuus.

 - Hieno voitto Lahdesta, saatiin taas oppia ja pystyttiin voittamaan. Meillä on kaksi voittavaa maalivahtia ja erikoistilannepelaaminen toimii hyvin. Tarina kasvaa ja etenee ja joukkue kasvaa sen mukana. Siitä lähdetään, että parhaat pelit ovat vielä edessä. Viimeksi kotiyleisön edessä pelisuunnitelman toteuttaminen lähti vähän laukalle, mikä on inhimillistä nuorelle joukkueelle, mutta joukkue oppii käsittelemään asioita paremmin koko ajan. Lauantaina tunnelma oli huikea, jatketaan yhdessä kotiyleisön kanssa siitä!, kertoi Lahden ottelun päätyttyä päävalmentaja Pekka Virta.

Kevään kahden ensimmäisen playoffs-kotiottelun yleisömäärät ovat olleet 3817 ja 4767 katsojaa, ja tunnelma on ollut erinomainen. Keskiviikolle odotetaan jälleen yleisöryntäystä ja katsojien toivotaan saapuvan ottelutapahtumaan normaalia aikaisemmin. Data Group Areenan ovet aukeavat kello 17.30. Liput viidenteen neljännesfinaaliin KalPa-Pelicans täältä!

Otteluun on saatavilla vielä yksi KalPa-aitio, kysy myös paikkoja VIP-ravintolaan KalPan toimistolta!


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa entinen KalPa-kapteeni Jermu Pisto.


SEURAAVA KOTIOTTELU:
- La 1.4. klo 17.00 KalPa - Pelicans (tarvittaessa)