Ennakko: Keskiviikkona se alkaa, semifinaalisarja KalPa-JYP!

KalPa - JYP Data Group Areenalla ke 5.4. klo 18.30. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop
 

Playoffseissa kotiyleisö on ollut kaikkien kiitosten arvoinen. Semifinaaleihin toivotaan äänekästä ja värikästä yleisöä.

KalPan paluu semifinaaleihin sytyttää keltamustat sydämet. JYP vastustajana sytyttää niin ikään. Nyt nämä kaksi asiaa yhdistetään. Lisäksi lähtökohdat tähän KalPan ja JYPin, Kuopion ja Jyväskylän, Pohjois-Savon ja Keski-Suomen väliseen semifinaalisarjaan ovat hyvin tasaiset. Matkaa finaaleihin on neljä voittoa!

Runkosarjassa KalPa sijoittui kolmanneksi, JYP heti selän taakse neljänneksi. Runkosarjan kuuden Järvi-Suomen derbyn voitot menivät tasan 3-3. Lisäksi seurojen aiempien Liigan semifinaaleissa kohtaamisten voitot ovat 1-1, kun keväällä ´91 KalPa eteni finaaleihin puhtaasti voitoin 3-0 ja keväällä ´09 JYP suoriutui finaaleihin voitoin 4-1.

Istumapaikat semifinaalien avausotteluun tulevat olemaan loppuunmyyty jo ennakkoon. Seisomapaikat kannattaa varmistaa ajoissa. Keskiviikon ottelu aloitetaan juhlallisesti Maamme-laululla, sen tulee esittämään Samuli Pajunen. Neljännesfinaaleissa mahtavasti kotijoukkuetta tukeneen yleisön toivotaan tuovan semifinaaleissa katsomoon pukeutumisellaan mahdollisimman paljon keltaista väriä.

Alla olevalta videolta pääset kuuntelemaan valmentaja Sami Kapasen sekä keskushyökkääjä Balazs Sebokin tunnelmia ottelusarjan alla. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.



Liput ensimmäiseen semifinaaliin täältä. Yleisön toivotaan saapuvan paikanpäälle jo reilusti ennen ottelun alkamista.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa KalPa-legenda Pasi Kuivalainen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - La 8.4. klo 17.00 KalPa - JYP  Osta liput täältä!
 - Ke 12.4. klo 18.30 KalPa - JYP (tarvittaessa)
 - La 15.4. klo 17.00 KalPa - JYP (tarvittaessa)