Ennakko: Kauden viimeinen kotiottelu tänään, voitolla todella lähelle Kanada-maljaa!

KalPa - Tappara Data Group Areenalla to 27.4. klo 18.30. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop


Tässä on syntynyt viidennen finaalin viimeinen maali. Jatkaako KalPa kuudennessa finaalissa näistä tunnelmista?

Kevään 2011 neljännesfinaaleissa Lukkoa vastaan KalPa oli tappiolla voitoissa 2-3, mutta kotiyleisön upea tuki ja kotijoukkueen todella suurella sydämellä taisteleminen siirsivät yhdessä ratkaisun seitsemänteen otteluun. Tänä keväänä neljännesfinaaleissa Pelicansia ja semifinaaleissa JYPiä vastaan KalPa pystyi kaivamaan kaukaloon ottelusarjan parhaan pelinsä juuri tärkeimmällä hetkellä ja eteni jatkoon. Esimerkkejä onnistumisista löytyy.

Pelin henki on tänään raaka, mutta rehellinen. Kotivoitolla ratkaisu siirtyy perjantaille ja seitsemänteen finaaliin Tampereelle. Vierasvoitolla kausi päättyy, Suomen mestaruus Tapparalle ja hopeaa KalPalle. Minkäänlaista ihmettä KalPa ei tarvitse, se voi voittaa omalla hyvällä pelillä. Kaksi edellistä Tampereen ottelua ovat olleet voitettavissa, mutta ne ovat ratkenneet pienillä marginaaleilla vastustajalle. Pieniä asioita vielä paremmin tekemällä, etenkin maalinteossa ja sen tukitoimissa, on potentiaali kääntää nuo pienet marginaalit omalle puolelle.

Kun kotijoukkue menee kaukaloon päättämään kuinka ottelussa käy ja kun kotiyleisö elää jälleen omiensa mukana kuin huomista ei olisi, kotivoitto on erittäin lähellä. Tämä on savolaisittain kaikkien aikojen menestyksekkäimmän jääkiekkokauden viimeinen kotiottelu. Tervetuloa nauttimaan savolaisesta finaalihuumasta ja antamaan vielä kerran kaikkesi katsomoon!

Ottelu alkaa kello 18.30 ja Data Group Areenan ovet aukeavat kello 17.30. Todella kysyttyjä finaalit 2017 -tuotteita on saatavilla KalPa Shopilta vielä yksi erä. Mikäli kuudenteen finaaliin vapautuisi lippuja, ne tulevat myyntiin noin kello 14.00 Ticketmasterin nettikauppaan tänne. Ottelu näytetään isolta screeniltä Kuopion torilla, tapahtuma on ilmainen.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa KalPa-legenda Jari Pulliainen.