Ennakko: Kärpät saapuu testaamaan KalPan hurjaa kotivirettä torstaina

KalPa - Kärpät Data Group Areenalla to 17.11.2016 klo 18.30. Otteluisäntä: Neste Oyj


Jesse Mankinen villitsi lauantaina kotiyleisöä kolmella tehopisteellään. Kurittaako huippuvireinen hyökkääjä myös Kärppiä?

Torstaina Kuopiossa nähdään yksi syyskauden odotetuimpia ja kiihkeimpiä otteluita kun yhteen ottavat KalPa ja Kärpät! KalPa on ollut kotonaan suorastaan hurja isäntä, yhdeksästä Liiga-ottelusta peräti seitsemän voittoa ja pisteillä kaikissa yhdeksässä kotiottelussa. Onko Kärpistä pienentämään savolaisten hurjaa 2,33 pisteen keskiarvoa kotiotteluista?

KalPan ja Kärppien kohtaamisissa on ollut viime kausina selvästi havaittavissa vahvaa jännitettä. Savon sydämessä pelatessa lehterit ovat pullistelleet yleisöä, ottelut ovat olleet alusta loppuun asti todella vauhdikkaita, taklaukset on ajettu kaikki loppuun asti ja maalien edustoilla hanskaa ja poikittaista mailaa on tarjottu runsaasti. Toisin sanoen ottelut ovat olleet erinomaista viihdettä ja samalla tunnelma on ollut intohimoinen.

Nyt kun lumi on satanut maahan, alkaa Kärpät olla eri kaliiberin joukkue kuin mitä se oli heti kauden alussa, ja kokoonpanosta löytyy kovia nimiä jälleen jonoksi asti. Maalivahtikaksikko Jussi Rynnäs-Sami Aittokallio on koko Liigan eliittiä, puolustajaparit Lasse Kukkonen-Shaun Heshka ja Ilkka Mikkola-Jani Hakanpää ovat niin ikään sarjan kärkeä. Lisäksi hyökkäyksestä löytyy muun muassa edelleen maajoukkuetasoinen kaksikko Niklas Hagman-Mika Pyörälä sekä duo Jiri Tlusty-John Albert, jolla on yhdessä peräti 459 NHL-ottelun ja 479 AHL-ottelun kokemus.

KalPan kokoonpanossa nähdään uusi, mielenkiintoinen nimi kun Liigan huippumaalivahteihin useita kausia lukeutunut Niko Hovinen tuuraa joulutaukoon asti toipilaana olevaa Eero Kilpeläistä. Lue lisää asiasta täällä. Lisäksi KalPa saa tiistaiksi Jyväskylään sairastuvalta takaisin kaukaloon puolustaja Joonas Lyytisen ja torstaiksi rivit saattavat saada vielä lisää vahvistusta omasta takaa.

Varmista istumapaikkasi tähän huippuotteluun jo nyt täältä!


Liput:
Istumaan alkaen 13 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat hyökkääjä Sami Mutanen sekä puolustaja Joonas Lyytinen!


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- La 19.11. klo 17.00 KalPa - Tappara 87-vuotisjuhlaottelu!
- La 26.11. klo 17.00 KalPa - JYP
- T
o 1.12. klo 18.30 KalPa - SaiPa