Ennakko: JYP saapuu haastamaan Liigan kovinta kotijoukkuetta

Liiga: KalPa – JYP, Data Group Areenalla la 26.11. klo 17.00. Otteluisäntänä: Osuma Henkilöstöpalvelut

KalPan ja JYPin välillä on vääntöä riittänyt jo aikaisemmin tällä kaudella. Jatkuuko KalPan hieno kotiottelusarja myös JYPin kustannuksella?

Loistavan alkukauden pelannut KalPa jatkaa lauantai-kotiotteluiden sarjaansa la 26.11., kun vieraaksi saapuu vanha ja tuttu kiistakumppani JYP!

JYP ja KalPa ovat tällä kaudella kohdanneet kaksi kertaa ja kuopiolaisryhmä on poistunut molemmista otteluista voittajana, voittaen ensimmäisen voittomaalikisassa luvuin 3-2 ja toisen Jyväskylässä 2-4.

KalPa on tällä hetkellä Liigan kovin kotijoukkue, pistekeskiarvon ollessa hurja, peräti 2,45 pistettä per ottelu. Se on napannut pelaamastaan 11 kotiottelusta jopa seitsemän voittoa varsinaisella peliajalla ja pisteittä savolaismiehistö ei ole jäänyt kertaakaan.

Viime otteluissa erityisesti KalPan kakkosvitja on ollut kovassa iskussa. Tommi Jokisen, Matias Myttysen sekä Jesse Mankisen muodostama trio naputteli viime viikolla kolmessa ottelussa hurjat 13 pistettä ja 3+2 -tehot merkkauttanut Myttynen valittiin myös Liigan tulikuumimmaksi pelaajaksi Mankisen ollessa listauksen kolmas.

JYPin saldo vierasotteluista ei ole mairitteleva; hurrikaanilauma on napannut 10 pelaamastaan vierasottelusta samaisen määrän myös pisteitä, mutta viime aikoina joukkueen ilme on osoittanut piristymisen merkkejä. Tiistain kierroksella JYP nappasikin komean vierasvoiton SaiPasta voittomaalikilpailun jälkeen.

KalPan vahvat otteet ovat taanneet kotiotteluihin erinomaisen tunnelman! Jatkuuko kotikaukalon hurmos ja pitääkö KalPa jälleen pisteet Kuopiossa? Tule mukaan kannustamaan keltamusta miehistö voittoon!

Liput Data Group Areenan lauantai-illan saunaan saat kätevimmin tästä!

Liput:
Istumaan alkaen 13 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat hyökkääjä Jyri Junnila sekä puolustaja Niko Mikkola!


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- To 1.12. klo 18.30 KalPa - SaiPa
- La 3.12. klo 18.30 KalPa - TPS, #44-ilta!
- To 8.12. klo 18.30 KalPa - Ilves