Ennakko: Hurmos palaa Niiralaan, neljäs finaali Kuopiossa maanantaina

KalPa - Tappara Data Group Areenalla ma 24.4. klo 18.30. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop


Tähän kuvaan ja tunnelmaan päättyi toinen finaali. Päättyykö neljäs finaali jälleen voittoon huikean kotiyleisön edessä?

KalPa aloitti finaalit kahdella voitolla ja kolmannessa ottelussa oli Tapparan vuoro kaventaa voitot 2-1:een. Tilanne on Kuopiossa tältä keväältä jo entuudestaan tuttu, sillä neljännesfinaalit KalPa aloitti kahdella voitolla, Pelicans voitti kolmannen ottelun, mutta KalPa voitti ottelusarjan voitoin 4-1. Lisäksi semifinaalit kuopiolaiset aloittivat myös kahdella voitolla, kunnes JYP voitti kolmannen ja vielä neljännenkin ottelun, mutta KalPa vei ottelusarjan voitoin 4-3.

Neljäs finaali maanantaina Kuopiossa ei ole vielä ratkaiseva ottelu, mutta se on iso ottelu. Se on KalPalle iso mahdollisuus tehdä eroa Tapparaan. Viides finaali pelataan Tampereella jo heti tiistaina ja siihen lähdetään joko KalPan johtaessa voitoin 3-1 tai voittojen ollessa tasan 2-2. Suomen mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Lauantain ottelu Tampereella oli KalPalle voitettavissa ja ottelu opetti viimeisillä minuuteilla nuorelle joukkueelle kantapään kautta maltin ja huolellisuuden tärkeyttä. Kolmas erä oli kuitenkin keltapaidoilta niin vahva esitys, että se lupaa hyvää neljänteen otteluun Niiralan suureen kaukaloon, savolaisten jaloissa riittää vielä hyvin energiaa. Kun joukkue saa taakseen vielä toisen finaalin kaltaisen hurmosmaisen kotiyleisön tuen, pöydälle on katettu kaikki kotivoittoon tarvittavat eväät, aivan kaikki.

Katsojien toivotaan saapuvan paikalle jo hyvissä ajoin ja tuovan katsomoon keltaista väriä. Ottelu alkaa kello 18.30 ja Data Group Areenan ovet aukeavat kello 17.30. Tervetuloa nauttimaan savolaisesta finaalihuumasta!

Neljänteen finaaliin tulee vapautumaan maanantaina noin kello 14.00 pieni määrä lippuja Ticketmasterin nettikauppaan tänne. Ottelu näytetään isolta screeniltä Kuopion torilla, tapahtuma on ilmainen.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa KalPa-kasvatti, Salavat Julajev Ufan tähtipelaaja Teemu Hartikainen.


KAUDEN VIIMEINEN KOTIOTTELU:
 - To 27.4. klo 18.30 KalPa - Tappara (tarvittaessa)