Ennakko: Euroopan valloitus jatkuu sveitsiläisryhmää vastaan

CHL, Round of 16: KalPa – Fribourg-Gotteron Data Group Areenalla, ti 1.11.2016 klo 19.00.


Jatkuvatko KalPan juhlat myös Fribourg-Gotteronia vastaan?


KalPa eteni tällä kaudella ensimmäistä kertaa seuran historiassa Champions Hockey Leaguen pudotuspelivaiheeseen ja sisääntulo on ollut komea. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella eli Round of 32:lla kaatui ruotsalainen suurseura Djurgårdens IF yhteismaalein 3-2 ja seuraavana vastassa on sveitsiläinen Fribourg-Gotteron.

Fribourg-Gotteron puolestaan on raivannut tiensä toiselle kierrokselle voittamalla lohkovaiheessa oman lohkonsa ja Round of 32:lla kaatui slovakialainen HC Kosice, kun kahden ottelun jälkeen maaliero oli 5-2 fribourgilaisten hyväksi.

Vaikka Fribourg-Gotteronin peli CHL:ssä on kulkenut, ei alppimaalaisvierailijoiden kausi Sveitsin pääsarja National League A:ssa ei ole ollut helppo. Joukkue käväisi jopa sarjassaan viimeisenä, mutta on sittemin piristynyt ja nostanut itsensä pois jumbosijalta.

Fribourgin suurimmat aseet löytyvät hyökkäyspäästä. Joukkueen ehdotonta kärkeä edustaa muun muassa tsekkitaituri Roman Cervenka sekä isokokoinen Julien Sprunger. Lue Fribourg-Gotteronin kattava esittely tästä.

Tule seuraamaan kiekkojännäriä paikan päälle ja kannustamaan KalPaa Euroopan valloituksessa! Lapset istumaan alkaen 7,5 € ja aikuiset alkaen 15 €! Seisomaan puolestaan alkaen 5 €!

KalPan kausikorttilaiset saavat lisäetuna tämänkin vaiheen playoffs-ottelun korttiinsa veloituksetta! Elektronisille kausikorteille on ladattu ottelu automaattisesti. Lippuvihkokausikorttilaisille postitamme irtoliput viimeistään pe 28.10. mennessä.

Lippukaupoille pääset tästä!


Liput:
Istumaan alkaen 10 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot CHL:n lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- La 12.11. klo 17.00 KalPa - HIFK
- To 17.11. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Opiskelijapeli!
- La 19.11 klo 17.00 KalPa – Tappara, 87-vuotisjuhlaottelu