Edustuksen kesätreenit maanantaina 6.6. Puijolla ja Rajalassa. Katso myös kuvagalleria ja KalPan Instagram

Edustuksen kesätreenit alkoivat maanantaiaamuna Puijolla kylmissä merkeissä, kun ulkona mittari näytti yhdeksää astetta. Puijolle pelaajat saapuivat joko pyörällä tai juosten, joten lämpö saatiin pintaan heti alkuunsa.
 


Maanantain treenit pelaajille veti fysioterapeutti Jussi Huttunen, joka laittoi pelaajat ensiksi ruohokentällä tikastreenin pariin. Tikastreeni vaatii nopeutta, hyvää koordinaatiota ja keskittymistä. Tikastreenit tehtiin kolmessa ryhmässä ja tikkailla treenattiin niin etu- kuin takaperin kuin myös yhden jalan hypyillä.

Tikastreenin jälkeen pelaajat jakaantuivat kahteen ryhmään. Toinen ryhmä suuntasi Puijon portaisiin tekemään porrastreeniä ja toinen ryhmä tekemään loikkatreeniä hiekkatielle ylämäkeen.

Loikkatreenissä Otto Leskinen
 
Aamutreenin viimeinen etappi oli Rajalassa, jossa tehtiin kunnon voimatreeni punttisalilla. Jos Puijolla ei vielä hiki virrannut niin Rajalassa hiki alkoi valumaan! Tänään Rajalassa treenattiin ylävartaloa ja pääliikkeenä oli rinnalleveto.  

Rinnallevedossa Jesse Mankinen
 
- Päivän treeni oli raskas, mutta niinhän sen pitääkin olla. Oheistreeneissä itsellä sujuu parhaiten ehkä nuo loikat ja eniten kehitettävää on kyllä voiman puolella, kertoo Otto Leskinen.
 
Aamutreenin jälkeen on lounaan ja parin tunnin levon aika. Kolmen maissa treenit jatkuvat ja pelaajat suuntaavat Kuopiohallille, jossa on tänä maanantaina sählytreeni.
 
Pelaajien ohjatut treenit jatkuvat vielä torstaille 16.6. saakka, jonka jälkeen pelaajilla on omatoiminen jakso.

- Itse lähden kesän viettoon Pieksämäelle, josta olen kotoisin. Kesällä aion tehdä itse paljon punttitreeniä ja saamme ensi viikolla valmennukselta henkilökohtaiset ohjelmat, jonka pohjalta sitten treenataan. Lisäksi tulee varmasti pyöräiltyä paljon ja pelailtua erilaisia pallopelejä, kertoo Leskinen kesäsuunnitelmistaan.

Fiilistele kesätreenien meininkiä:
kuvagalleriaan pääset tästä.
KalPan Instagram-tilille pääset tästä.