CHL:n playoffs huumaa Kuopiossa, Liigakiekkoa ja huippuluokan konsertteja! Nauti tapahtumista tyylillä ja varaa VIP-paikat!

 

Varaa VIP-paikat CHL-otteluun ja nauti syksyn playoffshuumasta!

KalPa selvitti tiensä upeasti CHL:ssä playoffseihin ja seuraavaksi vastaan asettuu ti 4.10. Djurgården Stockholm! KalPa tarjoaa viihtyisiä ja laadukkaita VIP-tiloja, jotka takaavat erinomaiset puitteet tähän kansainväliseen otteluiltaan.
 

VIP-paikat CHL-hintaan

VIP-paikat nyt edullisesti playoffs-taisteluun: VIP-ravintola Trust Corneriin vain 69 €+alv. 24 %/hlö. Yksityistilaksi soveltuva KalPa-aitio 10-15 hengelle VAIN 800 € + alv. 24 % / tila. Lisätietoa CHL:n VIP-tiloista täältä.

Liiga-kiekkoa VIP-tiloissa tyylillä


VIP-myynti on alkanut runkosarjan osalta erittäin pirteästi ja aitiot on myyty jo seitsemän ottelun osalta loppuun! VIP-tiloissa voit keskittyä nauttimiseen, kiirehdi ja varaa parhaat VIP-paikat kaudelle 2016-2017! Tutustu VIP-tiloihin täällä. Otteluohjelman löydät täältä.

Kuuletko korvatunturin kutsun? Pikkujoulupaketit nyt myynnissä!

Yhdistä pikkujoulut Liiga-kiekkoon ja tule nauttimaan illasta KalPan kotiotteluihin! KalPan järjestämissä VIP-otteluilloissa kaikki on kätevästi samassa paketissa: herkullinen ruoka, haluamanne juomatarjoilu, viihtyisä pikkujoulupaikka ja jännittävä ohjelma! Pikkujouluaikaan voit valita myös ruokavaihtoehdoksi Joulumenun!

Katso pikkujouluajan osalta ottelukalenteri täältä.

Vietä ainutlaatuiset pikkujoulut konserteissa

Kuopiossa on tarjolla huippuluokan konserttitarjonta juuri sopivasti parhaaseen pikkujouluaikaan! Näe perjantaina 4.11. Apulanta ja JVG I Love Kuopio Festivalissa ja Marco Hietalan tähdittämä Raskasta Joulua -konsertti lauantaina 10.12!  

Konserttiin järjestämme VIP-paikat niin muutaman hengen juhlaporukoille kuin myös isommillekin ryhmille.Tarjolla oleviin VIP-tiloihin pääset tutustumaan klikkaamalla ylläolevia kuvia. HUOM! I Love Kuopio Festivalin osalta VIP-tiloista myyty jo 98 %!
VIP-tilavaraukset toimiston aukioloaikoina puhelimitse 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi.

VIP-asiakkaana viihdyt parhaiten!