CHL: Seuraavana vastassa Fribourg-Gotteron

 

Euuroopan valloitus jatkuu

KalPa eteni tänä vuonna Champions Hockey Leaguen pudotuspelivaiheeseen ja nappasi Round of 32:lla eli ensimmäisellä kierroksella komean päänahan ruotsalaisesta suurseura Djurgårdens IF:stä. KalPa voitti ensimmäisen kohtaamisen kotonaan numeroin 2-0 ja taipui vieraissa lukemin 2-1, mutta eteni maalieron turviin 16 parhaan joukkoon.

Seuraavalle pudotuspelikierrokselle eli Round of 16:lle KalPa saa vastaansa sveitsiläismiehistön, kun Fribourg-Gotteron valikoitui pudotuspelikaaviosta seuraavaksi vastustajaksi.

Fribourg-Gotteron on ollut viime kausien ajan yksi ehdottomista huippujoukkueista Sveitsin pääsarja NLA:ssa. Se on pelannut sarjan finaaleissa peräti viisi kertaa, mutta mestaruutta joukkueelle ei vielä ole irronnut. Tämän kauden joukkue on aloittanut synkemmin, kun se on jäänyt sarjataulukossa viimeiselle sijalle.

Sen sijaan CHL:ssä joukkueella kulkee, kun se voitti lohkovaiheessa oman lohkonsa ja pyyhkäisi ensimmäisellä kierroksella tieltään slovakialaisen HC Kosicen.

Round of 16:lla jatkoonmenijä ratkaistaan samoin, kuten aiemmallakin kierroksella. Kummatkin joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti, vieraissa ja kotona. Kahden ottelun jälkeen paremman maalieron omaava joukkue etenee kahdeksan parhaan joukkoon. Jos maaliero on jälkimmäisen ottelunkin jälkeen tasan, pelataan 10 minuutin jatkoaika. Jos jatkoaikakaan ei tuota ratkaisua, suoritetaan voittomaalikilpailu.

Pudotuspelisarjan ensimmäisen ottelu pelataan tiistaina 1.11. kello 19.00 ja tuolloin vuorossa on KalPan kotiottelu. Toinen ja viimeinen vääntö pelataan tiistaina 8. marraskuuta Fribourgissa.
Kausikorttilaiset saavat lisäetuna tämänkin vaiheen playoffs-ottelun korttiinsa veloituksetta! Elektronisille kausikorteille on ladattu ottelu automaattisesti. Lippuvihkokausikorttilaisille postitamme irtoliput viimeistään perjantaina 28.10. mennessä.

Liput kotiotteluun ovat jo myynnissä ja lippukaupoille pääset tästä! Liput istumaan alkaen 7,5 € lapsille ja aikuisille 15 €, sekä seisomakatsomoon liput alkaen 5 €! Lisätietoja CHL-otteluiden lippuhinnoista löydät täältä.

VIP-tilat kotiotteluun alkaen 59 €+alv. 24 % /hlö, kysy lisää KalPan toimistolta.

Ottelu alkaa kello 19.00 ja ovet avautuvat tuntia aikaisemmin. Tervetuloa!