Yksi maali riitti voittoon, pisteet jäivät Hämeenlinnaan

HPK - KalPa 1-0 (0-0, 1-0, 0-0)

Tilastot täällä

Vanhan sanonnan mukaan puolillaan olevan lasin voi nähdä sekä puolityhjänä että puolitäytenä. Kun KalPa hävisi perjantaina Hämeenlinnassa, se oli käyttämättä jäänyt mahdollisuus ottaa kiinni yläpuolella olevia joukkueita ja kasvattaa eroa alapuolella oleviin joukkueisiin. Yhtä totta on, että Savossa saadaan olla tyytyväisiä onnettaren hymyilyyn perjantain kierroksella, sillä yläpuolella olleet joukkueet eivät karanneet kauemmaksi eivätkä alapuolella olleet joukkueet tulleet lähemmäksi.

Joukkueiden parhaat pelaajat olisi pystynyt nimeämään myös tilastojen perusteella, ottelua näkemättä. KalPalla hän oli jälleen kerran Eero Kilpeläinen, sillä kun maalivahdin taakse tehdään vain yksi osuma, on hän antanut joukkueelleen mahdollisuuden voittaa ottelun, nyt 19 torjunnallaan. HPK:n paras löytyi niin ikään maalinsuulta ja hän oli kuopiolaisille tuttu Samu Perhonen. Tosin samalla kun kehuu Perhosta ansaitusti nollapelistä, on todettava että KalPa sai ottelun aikana toimitettua vain 14 laukausta HPK:n maalia kohti joten Perhonen pääsi varsin helpolla ja siitä ei kuopiolaispelaajia voi silittää myötäkarvaan.

HPK:n haaveet Playoffs-paikasta olivat jo hukkumassa, mutta isännät taistelivat perjantaina haavoittuneen eläimen tavoin, ansaitsivat voittonsa ja tarrasivat viimeiseen mahdollisuuteensa nousta vielä taistelemaan Playoffs-paikasta. Ottelun voittomaalista vastasi ylivoimalla hieman ottelun puolivälin jälkeen kokenut Eero Somervuori.

Seuraava ottelu on jälleen tärkeä ja samalla iso mahdollisuus. Tiistaina Data Group Areenalle saapuu keskiviikkona päävalmentajaa vaihtanut Ässät, joka palasi voittajaksi heti perjantaina. Luvassa on isot panokset ja kovaa taistelua, tervetuloa jännittämään ja elämään mukana paikanpäälle! Liput otteluun voi varmistaa jo nyt täältä.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Ti 16.2. klo 18.30 KalPa - Ässät
- Pe 19.2. klo 18.30 KalPa - TPS
- La 27.2. klo 17.00 KalPa - Ilves