Viimeiset hetket hankkia kausikortti ennen playoffsien alkua! Ennakkovaraa nyt myös VIP-paikat keväälle!


Kausikortit istumaan alkaen 256 euroa
ja seisomaan 116 euroa!

Kausikortilla näet koko playoffs-huuman omalta paikaltasi ja olet osa keltaista kevättä! Istumapaikat alkaen vain 256 euroa ja seisomaan alkaen 116 euroa. Lue lisää täältä.

Kausikortit playoffseihin ovat myynnissä ainoastaan irtolippujen myynnin aloitukseen saakka, joten kiiruhda nyt kausikorttiostoksille KalPan toimistolle.

Hyödynnä etusetelit ja -kortit sekä Online-maksutavat
kausikorttiostoissa!

KalPan playoffs-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua. Playoffs-kausikortin voi maksaa käteisen ja kortin lisäksi myös etuseteleillä, etukorteilla tai Online-maksuilla! Playoffs-otteluissa pelaamatta jääneet ottelut hyvitetään asiakkaalle, joten maksat luonnollisesti vain pelatuista otteluista!

Tutustu laajaan kausikorttivalikoimaan ja katso playoffs-kausikorttien hinnat täältä.

Varaa VIP-tilat ennakkoon kevään playoffs-otteluihin!


Voit varata VIP-tilat ennakkoon superjännittäviin playoffseihin ilman sitoutumista tai varausmaksua! Ottelupäivien varmistuttua vahvistamme varaukset vielä henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Huomioithan, että voit myös tehdä useamman varauksen kerralla!



Tarjolla on yksityistiloiksi soveltuvat aitiot ja Kilpikabinetti sekä viihtyisät ravintolatilat Olvi Hall Of Fame, Trust Corner sekä Hannes-klubi.

VIP-tilat alkaen playoffeihin 75 € + alv 24 % /henkilö. Tutustu playoffs-2016 VIP-valikoimaan ja VIP-hintoihin täältä. Katso kaikki playoffs-ottelut Liigan sivuilta täältä.

Vielä muutama VIP-paikka jäljellä
torstain 10.3. otteluun KalPa-Lukko!

Runkosarjan viimeiseen otteluun KalPa-Lukko on vielä muutamia VIP-paikkoja jäljellä! Kysy lisää viimeisistä vapaista paikoista suoraan tiia.tanskanen@kalpa.fi ja tule nauttimaan ottelutunnelmasta paikan päälle VIP-kohtelun kera.

 

Irtolippujen myynti playoffs-kotiotteluihin alkaa viikolla 10

Irtolippujen myynti playoffseihin alkaa viikolla 10 ja tiedotamme tarkan ajankohdan heti, kun playoffsien ottelupäivät selviävät ja pääsemme aloittamaan myynnin.


Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi