Videoennakko: playoffs-huuma jatkuu, tiistaina voitolla jatkoon!

KalPa - Pelicans Data Group Areenalla ti 15.3. klo 18.30. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop


Tiistaina pelin henki on selvä: voitolla neljännesfinaaleihin!

Lauantaina niin KalPa kuin kotiyleisö pääsivät nauttimaan heti playoffs-huumasta parhaimmillaan. Ilta sisälsi vauhtia,  tunteita, vieraiden viime hetken kirpaisevan tasoituksen ja isäntien hekumallisen voiton jatkoerässä. Kotiyleisö loi tunnelman, joka oli parhaimmillaan fantastinen. Tiistaina tätä herkkua on tarjolla jälleen, vielä suuremmilla panoksilla!

Kyseessä on vasta viides kevät kun KalPalla on mahdollisuus katkaista Liigan pudotuspelisarja kotiyleisön edessä. 1990, 1991 ja 2009 KalPa hurmioitti kotiyleisön etenemällä jatkoon, 2012 oli vuorossa kirvelevä tappio. Tarjolla on siis harvinaista herkkua!

Pelin henki on raaka ja rehellinen; voittaja etenee neljännesfinaaleihin Helsingin IFK:ta vastaan, ottelut alkavat perjantaina Helsingissä ja jatkuvat lauantaina kotikaukalossa. Kumpi pääsee kaatamaan HIFKiä, KalPa vai Pelicans?

Tervetuloa tiistaina nauttimaan playoffs-huumasta paikanpäälle, jännityksen ja tunnelman keskelle! Liput jonottamatta täältä. Lippuvihkokausikorteista tulevan ottelun lippu on toisen playoffs-kotiottelun lippu.



Videoennakossa hyökkääjä Janne Keränen. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen myös täältä.


Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt Pasi Kuivalainen ja Jermu Pisto.


PLAYOFFS-OTTELUT:
- La 12.3. klo 17.00 KalPa - Pelicans 3-2 JE
- Su 13.3. klo 17.00 Pelicans - KalPa 4-1
- Ti 15.3. klo 18.30 KalPa - Pelicans