Videoennakko: luvassa lauantaille yleisönpaljous ja korkeat panokset!

KalPa - KooKoo Data Group Areenalla la 5.3. klo 17.00. Otteluisäntä: Kuopio RockCock


Lokakuussa KalPa vei KooKoota Kuopiossa kolme erää, mutta KooKoo vei pisteet. Nyt on revanssin aika!

Lokakuun puolivälissä KalPa hallitsi kotiottelua KooKoota vastaan niin paljon kuin voi, mutta KooKoo haki sankarivoiton luvuin 1-2. Tappio otti todella koville, mutta seuraavasta ottelusta alkoi historiallisen pitkä kahdeksan ottelun voittoputki. Nyt KalPalla on alla kaksi jatkoajoilla tullutta kirvelevää vierastappiota, nouseeko keltamusta joukkue uuteen voittoputkeen jälleen juuri silloin kun se on käynyt syvällä?

KooKoo on yllättänyt kaikki epäilijänsä, pelannut nousijana hienon kauden ja taistelee lauantaina sijasta 10. KalPa pelaa jälleen hyvää kautta yltäen pudotuspeleihin ja sijat 6.-9. ovat kaikki vielä mahdollisia. Sijoitus on nyt 8. ja kolmen pisteen voitto kotiyleisön edessä parantaisi asetelmia ison askeleen verran. Runkosarjaa on jäljellä enää kolme ottelua, nyt ovat panokset korkealla!

Maaliskuussa aurinko paistaa, hanget kiiltelevät, vesi tippuu räystäiltä, ihmiset alkavat hymyillä, yleisömäärät kasvavat... Vuodenaika ja KalPan vuoden 2016 kotivoittoprosentti 70 ovat tuoneet viime kotiotteluihin selkeää nostetta sekä yleisömäärään että tunnelmaan, joka on noussut jo keväisen loistavaksi. Yleisöennuste lauantaille povaakin jopa 4000 katsojan ylittymistä. Istumapaikat kannattaa varmistaa siis ajoissa!

Menovinkit:
 - KalPa on jälleen mukana Kuopion kaupungin Hyperhiihtolomassa ja tarjoaa kaikille alle 16-vuotiaille lapsille ilmaisen seisomalipun otteluun. Liput tulee noutaa KalPa Pro Shopilta (ma-pe klo 10-18, la klo 10-16).
 - Jonas and I esiintyy yleisölle jäällä ennen joukkueiden saapumista sekä uudestaan ensimmäisellä erätauolla.
 - Ottelun päätyttyä Monttu Pubissa järjestetään avoin tilaisuus, jonne saapuvat kannattajia tapaamaan, kuvattavaksi ja nimmareita jakamaan Jonne Tammela, Juuso Riikola ja Antti Halonen. 
 - A-tasanteelta löytyy rullakiekkokiertue, B-tasanteelta Kuopio RockCock ja C-tasanteelta Hope ry.

Kevät lähenee ja panokset suurenevat, tervetuloa jännittämään paikanpäälle! Liput jonottamatta täältä.



Videoennakossa Eero Kilpeläinen. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen myös täältä.


Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2015-2016 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina on KalPan juniorijoukkueen pelaajat ja katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja Viking Linen lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt Juuso Riikola ja Antti Halonen.


RUNKOSARJAN VIIMEINEN KOTIOTTELU:
- To 10.3. klo 18.30 KalPa - Lukko