Videoennakko: keskiviikkona tarjolla alkuruoaksi täytekakkukahvit ja pääruoaksi KalPa-SaiPa!

KalPa - SaiPa Data Group Areenalla ke 13.1. klo 18.30. Otteluisäntä: TAHKO

Lappeenrannassa on koossa nyt kaikkien aikojen kovin SaiPa-joukkue, jota povattiin jo kauden alla yleisesti sarjan kärkipään sekoittajaksi. Tämä on se kausi kun Etelä-Karjalassa haaveillaan jopa mestaruudesta. Joukkueen kausi on ollut kolmejakoinen: ensin kymmeneen otteluun kahdeksan voittoa, sitten yhteentoista otteluun vain kaksi voittoa ja nyt seitsemääntoista otteluun peräti kaksitoista voittoa. 

Juuri nyt SaiPa on Liigan kuumimpia joukkueita ja KalPalla on alla kaksi tappiota. Tämän kauden Liiga on niin tasainen, että kun joukkueet keskiviikkona kohtaavat, tilastoilla ei ole mitään merkitystä ja ottelun voi voittaa kumpi vain. KalPan hyvästä kaudesta kertoo se, että se on yhtä suurimmista mitalisuosikeista SaiPaa perässä vain viisi pistettä. Kolme pistettä keskiviikkona ja savolaiset hengittäisivät jälleen aivan eteläkarjalaisten niskaan.

Kello 17.30 alkaen KalPa ja Kuopion kaupunki tarjoavat Monttu Pubissa nuorten MM-kullan johdosta 1000:lle ensimmäiselle Konditoria Malmbergin täytekakkukahvit, ja voit kuvauttaa itsesi MM-pokaalin kanssa. Ennen ottelun alkua KalPa ja Kuopion kaupunki palkitsevat maailmanmestarit Niko Mikkolan ja Kasperi Kapasen (ei pääse itse paikalle). Lisäksi Mikkola saapuu ottelun jälkeen Monttu Pubiin haastateltavaksi, yhteiskuviin ja jakamaan nimikirjoituksia harvinaisiin MM-kortteihin.

 



Videoennakossa puolustaja Niko Mikkola ja asiantuntija halli-Jaska. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen myös täältä.

Liput haluamillenne paikoille ja nopeasti, jonottamatta täältä.


Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2015-2016 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina on KalPan juniorijoukkueen pelaajat ja katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja Viking Linen lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt hyökkääjä Jesse Mankinen sekä maalivahti Petteri Similä.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Su 17.1. klo 15.00 KalPa - Sport  <- Liigan Perhepäivä -tapahtuma. Lue lisää täältä.
- Pe 22.1. klo 18.30 KalPa - Kärpät
- Pe 29.1. klo 18.30 KalPa - JYP