Varaa VIP-paikat Cheekin jäähallikonserttiin sekä Raskasta Joulua -konserttiin!



Cheek on palannut vuoden kestävältä tauoltaan ja paluu takaisin lavoille on jälleen erittäin komea! Cheek aloittaa 8.1.2016 KAIKKIEN AIKOJEN JÄÄHALLIKIERTUEEN ja Kuopioon Data Group Areenalle kiertue saapuu perjantaina 12.2.2016. KalPan toimiston kautta on tarjolla VIP-lippuja tapahtumaan, hinnat alkaen 109 € + alv. 24 % / hlö. Tarjolla on yksityistilat Kilpikabinetti ja aitiot sekä Olvi Hall Of Fame, Trust Corner ja Hannes-klubi.

Cheekiltä on tulossa lisäksi uutta tuotantoa lokakuussa, kun hän julkaisee uuden Alpha Omega -albuminsa, jonka nimeä myös kiertue kantaa. Tältä albumilta on julkaistu single "Sä huudat".




Paikat hupenevat hurjaa vauhtia, toimi pian ja varaa VIP-paikat konserttiin!

Liput kaikkiin kiertueen konsertteihin tulevat myyntiin lippu.fi:ssä keskiviikkona 26.8.2015 klo 9.00.

VIP-varaukset VIP-tiloihin tiia.tanskanen@kalpa.fi
Lisätiedot kiertueesta ja lipunmyynnistä: http://www.cheekki.com/
huom. KalPan toimistolta ei tiedusteluja lipunmyynnistä, vain VIP-tiloista



Raskasta Joulua -konsertti kajauttaa jälleen raskaammat joululaulut ilmoille Kuopion jäähallissa lauantaina 12.12.2015 klo 19.00. Liput sekä VIP-tilat Raskasta Joulua-konserttiin ovat nyt myynnissä!

Raskasta Joulua -konserttiin on tarjolla erittäin laadukkaita ja viihtyisiä VIP-tiloja niin suuremmille ryhmille kuin myös muutaman hengen juhlaporukoille. Ilta sujuu loistavasti oman porukan kesken hyvän musiikin tahdissa tunnelmoiden ja samalla nauttien herkullisesta VIP-menusta.

Tarkemmin tarjolla oleviin VIP-tiloihin voi käydä tutustumassa täältä.

Varmista unohtumattomat juhlat ja varaa oma VIP-tilasi NYT!


Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi