Tärkeä voitto Tapparasta, Kilpeläinen nousi nollapelitilastossa jo toiseksi

Tappara - KalPa 0-1 (0-0, 0-0, 0-1)

Tilastot täällä

KalPa teki Hakametsässä sen mihin joukkue uskoi ja tiesi Tapparan vieraana pystyvänsä, haki täydet kolme pistettä. Voitto tuli vahvalla puolustamisella, Jesse Mankisen kolmannen erän ylivoimamaalilla ja Eero Kilpeläisen 33 torjunnan nollapelillä.

Kuluvan kauden nollapelitilastossa Kilpeläinen nousi kuudennella nollapelillään kolmanneksi. Liigan kautta aikojen nollapelitilastossa hän nousi puolestaan jo sijalle kaksi, nollapelejä on nyt 39 kun ainoana enää edellä olevalla Juuso Riksmanilla on niitä 41.

Ottelu oli KalPalle runkosarjan toiseksi viimeinen ja se mahdollisti päätösotteluun torstaille savolaisittain erittäin mielenkiintoiset asetelmat - vieläpä kotiyleisön eteen. Kun kotietu villi kortti -kierrokselle näytti lauantaina olevan kaukana, on se nyt jälleen käden ulottuvilla.

Mikäli KalPa saa torstain kierrokselta yhden pisteen enemmän kuin Pelicans tai kaksi pistettä enemmän kuin TPS, aloittavat savolaiset pudotuspelit lauantaina kotikaukalossa. Keväisin kaikki on mahdollista!

Liput kauden tärkeimpään otteluun ovat myynnissä jo nyt täällä. Tervetuloa jännittämään tunnelman keskelle Data Group Areenalle!


RUNKOSARJAN VIIMEINEN KOTIOTTELU:
- To 10.3. klo 18.30 KalPa - Lukko