Tarjolla huippuohjelmaa viikonlopuiksi, Niirala Tanssii ja Soi KalPan joukkueen tahtiin! Hanki liput kotiotteluihin NYT!

Onko viikonloppuisin tekemisen puutetta? Nyt on tarjolla huippuohjelmaa viikonlopuisiksi, sillä lokakuussa KalPan kotiotteluista neljä ajoittautuu viikonloppuun! Lisäksi syyslomaviikolla on tiedossa jännittävä kamppailu Liiganousijaa KooKoota vastaan keskiviikkona 14.10, katso myös hurja supersyysloma-tarjous täältä!

Viikonloppuisin Niirala Tanssii ja Soi ja tämän uudistuneen shown näet vain paikan päällä! Katso mitä uudistunut show tarkoittaa täältä, Liiga-avauksen hienon tunnelman näet täältä ja KalPa-TV kertoo showsta lisää täällä.

Lokakuun kotiottelut (klikkaa ottelusta suoraan lippuostoksille):

Katso KalPan otteluohjelma täältä.
Lippuostokset KalPan kaikkiin kotiotteluihin teet nopeiten täällä.

Peliin yhdessä perheen kanssa - hyödynnä miniperhelippu sekä perhelippu!



KalPan kotiotteluihin on tarjolla erittäin edulliseen hintaan miniperhelippu sekä perhelippu, jotka voi hankkia mikäli peliin on lähdössä mukaan alle 15-vuotiaita lapsia (alennus jopa 28 €)!



Huom! perheliput eivät ole myynnissä Lippupalvelun nettimyynnissä, mutta kaikilta muilta pisteiltä ostaminen onnistuu!
Katso lisätietoa täältä.

Osta liput KalPan PeeÄssän myyntipisteiltä S-etuhintaan!


KalPan myyntipisteet ovat uudistuneet kaudelle 2015–2016 ja jatkossa KalPan otteluliput ovat myynnissä:

Liput saa hankittua tietenkin myös KalPa Pro Shopista sekä näppärästi Lippupalvelun nettimyynnistä sekä Lippupalvelun muista Lippukaupoista.

KalPan PeeÄssän myyntipisteillä on tarjolla S-etuna istumapaikkalippuja S-etukortilla 14 euron hintaan (tämä etu myös Kuopion Sokokselta, huom. S-etu ei ole voimassa muissa pisteissä).

Uudistuneet lippujen hinnat löydät täältä. Lue lisää täältä.

Tutustu kaikkiin lipunmyyntipisteisiin tarkemmin täällä.