Taklaa arki – elämyspäivä naisille jäähallilla lauantaina 26.9. klo 14 alkaen



KalPa jatkaa ennakkoluulotonta toimintaansa ja järjestää kauden aikana lukuisia erilaisia tapahtumia ja teemaotteluja. Nyt kohderyhmänä ovat naiset, joita houkutellaan jäähallille omaan VIP-päivään lauantaina 26.9. Tapahtumapäivä on suunnattu naisille ja tarkoituksena on tarjota arjen sankareille omaa aikaa erilaisten aktiviteettien ja viihdyttävien ohjelmanumeroiden parissa. Taklaa arki -tapahtumaan on vapaa pääsy ja se pidetään klo 14.00-16.00 Kuopion jäähallissa, eli Data Group Areenalla. Päivä huipentuu illan Liiga-otteluun KalPa-Ässät, johon jaamme tapahtumaan osallistujille vapaalippuja. Ottelu alkaa klo 17.00.

Taklaa arki –tapahtuma on Kuopiossa jo tuttu konsepti, joka on näkynyt myös katsomoiden puolella. Tapahtuma järjestetään Kuopiossa kolmatta kertaa yhteistyökumppaneiden mahdollistamana ja tavoitteena on lisätä entisestään naiskatsojien määrää KalPan ottelutapahtumissa.

Data Group Areenalle kutsutaan kaikki naiset: vaimot, tyttöystävät, äidit ja tyttäret – ja tutustutetaan heidät rennossa tapahtumassa jääkiekon saloihin. Myös miehet ovat tervetulleita tapahtumaan. Että arjessa jaksaisi, on välillä tuuletettava tunteita ja otettava omaa aikaa. Jääkiekko-ottelu antaa siihen erinomaisen mahdollisuuden: pelissä koetaan parhaimmillaan kaikki inhimilliset tunteet jännityksestä toivoon, epätoivoon, pelkoon, iloon ja suruun. Pelin seuraaminen on terveellistä ja etenkin porukassa vielä mukavampaa!

- Haluamme jääkiekosta aidon vaihtoehdon myös naisten vapaa-ajan viettoon, kertoo KalPa Hockey Oy:n markkinointipäällikkö Paula Seppänen. – Tarjoamme naisille viihdettä, jossa tunteet saavat nousta pintaan. Hillittykin katsoja saa päästellä höyryjä ja riehaantua luvan kanssa, jääkiekko-ottelussa se on mahdollista.  – Haluamme antaa katsojille positiivisia elämyksiä ja tehdä otteluista koko perheen ajanvietettä ja näyttää, että ottelutapahtumamme on uudistunut entistä viihteellisemmäksi.

- Tapahtuman kautta pyrimme vaikuttamaan naisten mielikuviin jääkiekosta ja KalPasta entistä positiivisemmin ja haluamme houkutella naisia jatkossakin jäähallille. Tärkeässä osassa on myös saada uusia naisia lajin pariin ihan aktiivisen pelaajankin roolissa. Sen vuoksi tapahtumassa on mahdollista kokeilla hokkariluistelua ja laukomista ja jääkiekon tärkeimpiä sääntöjä avataan rennossa ilmapiirissä.



Ohjelmassa on paljon erilaisia aktiviteetteja luisteluopetuksen lisäksi: pukukoppikierros, varuste-esittelyjä, stand upia, terveys- ja kauneusasiaa, ravitsemustietoutta sekä Kuopion kaupunginteatterin Housut Pois –musikaalin laulunumero. KalPan edustusjoukkueen pelaajien puolisot ovat myös mukana tapahtumassa ja he esiintyvät itse muotinäytöksessä, jossa esitellään syksyn tyylejä. Tapahtumassa on eri yritysten esittelypisteitä ja tarjolla on trendiruokien ja -juomien maistatusta. Juontajina toimivat energinen kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija Nina Mikkonen ja legendaarinen jääkiekkovaikuttaja Hannes Kapanen. Tapahtumassa jaetaan vapaalippuja illalla klo 17 alkavaan KalPa-Ässät-otteluun ja illan viimeistelee tietysti Jälkipelit Amarillossa.

Katso tapahtuman tarkempi ohjelma ja yhteistyökumppanit KalPan kotisivuilta!