Supersuosittu Tapaninpäivän ottelu palaa Kuopioon, lipunmyynti hyvässä vauhdissa

KalPa - HPK Data Group Areenalla la 26.12. klo 18.30. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop
 


Viisi viikkoa sitten KalPa toimitti miehiä ja kiekkoja maalille ja otti HPK:sta vakuuttavan 4-0 kotivoiton.

Tapaninpäivä on osunut lauantaille edellisen kerran vuonna 2009. Silloin Kuopioon saapui vastustajaksi SaiPa, ja ottelusta syntyi todellinen viihdespektaakkeli. Ottelu oli loppuunmyyty, joten kansa äänesti hyvin vahvasti Tapaninpäivän puolesta pelipäivänä. Itse ottelussa joukkueet pursusivat joulutauon jälkeen energiaa, yleisölle tarjottiin viisi maalia ja sankariksi nousi kaupungin oma poika Tommi Miettinen. 

KalPa pelasi hienon syyskauden ja pääsi joulutauolle makealla voitolla kaatamalla kovan Tapparan. HPK on elänyt vaikeampia aikoja, mutta suunta on kohti parempaa ja se on napannut viime viikkoina voittoja jo joka toisesta ottelusta, joten syksyn edetessä vahvistuksia saanut Kerho saattaa nousta jopa kevään mustaksi hevoseksi.

HUOMIO! Tapaninpäivä vaikuttaa lippujen ennakkomyyntiin. Lippuja ennakkoon saa lauantaina täältä sekä ABC Niiralasta (ABC:n kassa) ja ABC Pitkälahdesta (Salen kassa). Data Group Areenan A- ja B-ovilta lippuja saa alkaen kello 17.30. Tapaninpäivän ottelu kiinnostaa jälleen, yleisöennuste povaa kauden yleisökeskiarvon ylittyvän selvästi.

HPK- ja JYP-ottelut yhden ottelun hinnalla -lippupaketit täältä.


Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2015-2016 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina on KalPan juniorijoukkueen pelaajat ja katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja Viking Linen lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt hyökkääjät Janne Keränen sekä Saku Kinnunen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Ti 29.12. klo 18.30 KalPa - JYP
- Ti 5.1. klo 18.30 KalPa - TPS
- Ke 13.1. klo 18.30 KalPa - SaiPa