Sinivalkoinen Ilta 5.12. on suomalaista fiilistä ja itsenäisyyden juhlatunnelmaa



Data Group Areenalla juhlitaan lauantaina 5.12. Sinivalkoista Iltaa itsenäisyyspäivän aaton kunniaksi ottelussa KalPa-Blues. Ottelu alkaa klo 17.00, mutta paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä jo ennen ottelua on erikoisohjelmaa. Tapahtumassa on kutsuvieraina sotaveteraanit ja ennen ottelun alkua Sakari Kuosmanen esittää jäällä Finlandian. Yleisölle on jaettu kannustamista varten sinivalkeat läpsyttimet, jotka nostetaan esiin Finlandia-hymnin aikana.

Illan ottelussa DJ Sedu soittaa suomalaista musiikkia ja ottelussa on lipaskeräys sotaveteraanien hyväksi. Tästä illasta ei sinivalkoista tunnelmaa ja arvokkuutta puutu, tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen juhlafiilikseen! 

Suuntaa lippuostoksille suoraan tästä ja tule juhlimaan Puolesta Suomenmaan! Toivomme, että katsojilla on päällään myös sinivalkoista, eli nyt kannattaa laittaa Suomi-huivit kaulaan ja Suomi-paita päälle. 
 

Näin katsojamme kommentoivat viime vuoden Sinivalkoista Iltaa Lippupalvelun käyttäjäkommenteissa:

"Hyvin oivallettu alku, veteraanien arvostus oikealla tasolla, peli tasaväkinen ja siten jännittävä." -Jonny Outokummusta.

"Loistava ottelu ja oheisohjelma ennen peliä. Kaikki kunnia sotaveteraaneille! Kiihkeä kamppailu, josta yleisö nautti. Kannattaa suosia jatkossakin vaan suomalaista musiikkia, paremmin yleisö on mukana tutuissa biiseissä.” - Heluna83 Sonkajärveltä.