SaiPa on tulikuuma, Eero Kilpeläinen oli vielä kuumempi

KalPa - SaiPa 4-2 (1-0, 2-1, 1-1)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.

Menestyvät joukkueet ottavat kauden aikana voittoja ja isoja voittoja. KalPa otti keskiviikkona SaiPaa vastaan ison voiton, kahdestakin syystä.

Ennen ottelua SaiPa oli kolmantena ja KalPa seitsemäntenä, eroa viisi pistettä. Kolmen pisteen voitolla savolaiset hengittävät jälleen eteläkarjalaisten korvaan. Lisäksi voitto oli KalPalle iso uskon antaja, sillä alla oli kaksi tappiota, kokoonpanosta puuttui yli kentällinen pelimiehiä ja vastassa oli Liigan tulikuumin joukkue.

Lisäksi Niiralan isännät olivat alakynnessä etenkin päätöserässä, mutta niin vain keltapaidat taistelivat sisulla ja sydämellä kaikki pisteet itselleen. Tällaisilla taisteluvoitoilla Savon ylpeys voi mennä keväällä pitkälle.

Isäntien maalit viimeistelivät tällä kertaa upealla soolollaan Juuso Riikola, terävillä laukauksillaan Joona Harjama ja Jesse Mankinen sekä lopussa pesäpallotyyliin kumuralla tyhjään maaliin Joonas Lyytinen (1+1). Kultakypärä Mikael Ruohomaan saldo oli 0+2. Liigan kuumimman joukkueen pysäyttäjäksi tarvittiin Liigan kuumin maalivahti, ja sitä Eero Kilpeläinen oli jälleen keskiviikkona. 36 torjuntaa pitivät joukkuetta pystyssä vaikeina aikoina, antaen joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Ja joukkue kiitti maalivahtiaan käyttämällä mahdollisuuden.

Seuraava kotiottelu nähdään poikkeuksellisena pelipäivänä, sunnuntaina. Myös ottelun alkamisaika on harvinaisempi, kello 15.00. Kyseessä on Liigan Perhepeli, Data Group Areenan ovet aukeavat jo kello 12.30 ja luvassa on paljon nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Lue lisää täältä


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Su 17.1. klo 15.00 KalPa - Sport  <- Liigan Perhepäivä -tapahtuma. Lue lisää täältä.
- Pe 22.1. klo 18.30 KalPa - Kärpät
- Pe 29.1. klo 18.30 KalPa - JYP