Playoffs 2016 -kausikortit ovat nyt myynnissä!



Menestyminen vaatii aina paljon, menestyksen uusiminen vaatii vielä enemmän. Pudotuspelipaikan sinetöiminen tarvitsee lisää voittoja, mutta tällä hetkellä näyttää, että joukkue on etenemässä pudotuspeleihin jo seitsemännen kerran kahdeksan viime kauden aikana. KalPa on aloittanut Playoffs 2016 -kausikorttien myynnin ja myynnissä on nyt runkosarjalta 2015-2016 vapaana olleet paikat!
 

Kausikortilla näet koko playoffs-huuman!
Istumapaikat alkaen 256 euroa!


KalPan playoffs-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua. Playoffs-kausikortin voi maksaa käteisen ja kortin lisäksi myös etuseteleillä, etukorteilla tai Online-maksuilla! Playoff-otteluissa pelaamatta jääneet ottelut hyvitetään ensi kauden kausikortissa, ensi kauden lahjavouchereina tai asiakkaan tilille rahana (ei koske etuseteleillä tai etukorteilla tai Online-maksulla ostettuja paikkoja). Hyvityssummista ilmoitetaan KalPan nettisivuilla playoffien jälkeen. Jos asiakas haluaa rahat hyvitettävän tililleen, on se ilmoitettava toimistolle erikseen.



Katso katsomokartta ja playoffs-kausikorttien hinnat täältä. Kaikki mahdolliset playoffs 2016 -ottelupäivät näet Liigan sivuilta täältä.

Kausikortin jatkaminen playoffseihin

Kauden 2015–2016 runkosarjan kausikorttilaisella on etuosto-oikeus omalle paikalleen playoffseissa. Olemme lähettäneet kaikille kausikorttilaisille henkilökohtaiset playoffs-kirjeet. Playoffs-kausikorttilaskujen eräpäivä on perjantaina 26.2.2016. Playoffs-kausikorttilasku on maksettava eräpäivään mennessä, muuten paikka vapautuu automaattisesti takaisin myyntiin. Jos et ole saanut kausikorttilaisen kirjettä 16.2.2015 mennessä, ota yhteys KalPan toimistoon kalpa@kalpa.fi.

Uudet playoff-kausikortit

Runkosarjassa vapaina olleille paikoille voi ostaa playoff-kausikortin maanantaista 15.2. alkaen ja vapautuneiden runkosarjan paikkojen myynnin aloitamme tiistaina 1.3. Emme ota varauksia paikkojen suhteen vastaan.

Uudet playoff -kausipaikat myydään ainoastaan lippuvihkoina. Playoff-kausikorttien myynti playoffien ensimmäiseen KalPan kotiotteluun saakka.
 

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / 044 787 1107 tai kalpa@kalpa.fi. Katso KalPan toimiston aukioloajat