Piki-Team Oy on uusi pääyhteistyökumppani, yritys- ja VIP-myynti viime kautta edellä

Kuopiolainen asfaltinkorjaustöihin erikoistunut Piki-Team on KalPan uusi pääyhteistyökumppani. Yritys toimii koko Suomen alueella, mutta toistaiseksi työt ovat painottuneet Etelä- ja Länsi-Suomen alueelle.


Piki-Team Oy näkyy muun muassa maalivahtien patjoissa. Kuvassa Eero Kilpeläinen ja Jussi Väätäinen.
 

"Haluamme panostaa entistä enemmän näkyvyyteen Savon alueella"
 
- Meillä alkoi nyt viides kausi KalPan yhteistyökumppanina ja tällä kaudella olemme yksi pääyhteistyökumppaneista, koska haluamme panostaa entistä enemmän näkyvyyteen Savon alueella, Piki-Team Oy:n toimitusjohtaja Jussi Väätäinen kertoo.
 
- Asiakkaina meillä on pääasiassa kuntia ja kaupunkeja, mutta töitä tehdään myös valtion urakoissa ja yrityksille. Tarvittaessa paikataan myös esimerkiksi taloyhtiöiden pihoja ja yksityisteitä. Kauttamme saa myös uutta pintaa. Lisäksi ostimme juuri oman aition Hartwall Arenalta ja vuokraamme sitä eteenpäin.
 
- Piki-Team Oy on jälleen yksi hyvä esimerkki siitä, että Pohjois-Savosta voi ponnistaa hyvällä tuotteella ja rohkeudella korkeallekin tasolle. On hienoa nähdä kuinka yrityksellä on kotiseuturakkautta ja maakuntahenkeä. Tähän voi kirjaimellisesti todeta, että Puolesta Savonmaan, toteaa KalPalta Jarkko Huttunen.
 
 
Yritysmyynti viime kautta edellä
 
KalPan yksi keskeisimmistä tavoitteista kuluvalle kaudelle on saada käännettyä taloudellinen suunta ja osana sitä tavoite on ollut saada nousua niin näkyvyysmyyntiin kuin VIP-tilojen myyntiin.
 
- Viime kauden viimeisen ottelun jälkeen yleisö kiitti joukkuetta hienosta kaudesta seisaaltaan. Sama positiivinen fiilis on ollut myös yhteistyökumppaneiden keskuudessa, mikä on näkynyt yritysmyynnissä. Vaikka yleinen taloudellinen tilanne on edelleen haastava, olemme ylittäneet viime kauden näkyvyysmyynnin tason. Siitä haluamme kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitamme, kertoo myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.
 
 
VIP-tilojen kysynnässä merkittävää kasvua
 
Myös VIP-tilojen myynti on viime kautta edellä. Syyskuussa kasvua viime kauteen oli noin 10 prosenttia ja lokakuun kasvu tulee olemaan yli 20 prosenttia. 
 
- VIP-tilojen varaaminen on perinteisesti vilkastunut lokakuun puolella. Suosittelemmekin varaamaan tilat jo lähiaikoina, sillä etenkin aitioiden osalta useat syyskauden ottelut ovat jo nyt loppuunmyytyjä tai lähes loppuunmyytyjä, Kuivalainen kertoo.
 

PVM Ottelu Aitiot Olvi Hall of Fame Trust Corner Kilpikabinetti
Lokakuu:          
La 10.10. Pelicans MYYTY Tilaa Tilaa MYYTY
Ke 14.10. KooKoo 1 vapaa Tilaa Tilaa Tilaa
La 24.10. HIFK MYYTY MYYTY MYYTY MYYTY
La 31.10. JYP MYYTY Tilaa Tilaa Tilaa
Marraskuu:          
La 14.11. Blues Tilaa Tilaa Tilaa MYYTY
To 19.11. HPK MYYTY MYYTY MYYTY MYYTY
La 21.11. HIFK 1 vapaa Tilaa Tilaa MYYTY
Pe 27.11. Ilves 1 vapaa MYYTY MYYTY MYYTY
Joulukuu:          
La 5.12. Blues Tilaa MYYTY Tilaa Tilaa
Pe 11.12. SaiPa Tilaa MYYTY MYYTY MYYTY
Ti 15.12. Tappara MYYTY Tilaa Tilaa MYYTY
La 26.12. HPK Tilaa Tilaa Tilaa Tilaa
Ti 29.12. JYP Tilaa Tilaa Tilaa Tilaa

 
Tulossa kolme konserttia
 
Data Group Areena on saanut kehuja viime vuosien konserteista niin yleisöltä kuin esiintyjiltä. Tällä kaudella konsertteja onkin tarjolla enemmän kuin aiemmin, yhteensä kolme. 
 
Konsertit aloittaa perjantaina 13.11. Rock Circus, esiintyjinä Sleepy Sleepers, Pelle Miljoona Oy, Kotiteollisuus ja Piccadilly Circus Show (UK). Suosittu Raskasta Joulua -konsertti tekee paluun Kuopioon lauantaina 12.12., artisteina Tony Kakko, Tuple Salmela, J-P Leppäluoto, Antti Railio ja Elize Ryd. Kolmikon huipentaa Cheek, joka palaa Kuopioon Alpha Omega -kiertueellaan perjantaina 12.2.

VIP-tilojen esittelyt kuvineen ja hintoineen löytyvät täältä.
 
Kaikkiin kolmeen konserttiin on saatavissa VIP-tiloja. Tiedustelut ja varaukset kalpa@kalpa.fi / 044-787 1107.