Perinteinen KalPa-perheen joulutapahtuma klo 14 alkaen Data Group Areenalla



KalPa-perheen joulutapahtumaa vietetään sunnuntaina 13.12. klo 14-16 Data Group Areenalla ja tähän ilmaisen tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki. Etenkin perheen pienimmille on mukavaa ohjelmaa yhdessä KalPan edustusjoukkueen pelaajien kanssa niin jäällä kuin jään ulkopuolella. 

Jäällä luistelu- ja kiekkokouluopetuksesta vastaavat Juniori-KalPan ohjaajat yhdessä KalPa-pelaajien kanssa. Jäällä on mahdollista myös kokeilla maalintekoa rangaistuslaukauksissa. Jäälle menevillä on kypäräpakko.



Jään ulkopuolella osallistujia viihdyttävät joulupukki, Ruusteri-maskotti sekä loput edustusjoukkueen pelaajat. Pelaajien kanssa voi ottaa yhteiskuvia ja tietysti myös nimmarikortit ovat jaossa. Tapahtumassa on erilaisia aktiviteettipisteitä ympäri hallia, pukukoppikierroksia ja myös KalPan yhteistyökumppaneita on mukana. KalPa Shop sekä kioskipisteet palvelevat tapahtumassa ja KalPa Shopilla on myös lahjojen paketointipalvelu.

Joulutapahtuman jälkeen voi jäädä koko perheen voimin seuraamaan A-nuorten ottelua KalPa-SaiPa. A:n ottelu alkaa klo 17.00 ja siihenkin on vapaa pääsy joulutapahtuman hengessä.

Tervetuloa rentoon joulutapahtumaan KalPa-perheen kanssa!