Perhepeli KalPa-Sport sunnuntaina 17.1. Hyödynnä hurja perhepelitarjous!



Nyt on tiedossa KalPan kaikkien aikojen suurin perhepelitapahtuma sunnuntaina 17.1. ottelussa KalPa-Sport ja tarjoamme perheille liput tähän peliin superedulliseen hintaan! Ottelu alkaa klo 15.00 ja ovet avataan jo klo 13.00.

Perhepelissä on tarjolla erilaisia aktiviteetteja etenkin perheen pienimmille ja nuorille. Ohjelmassa on yleisöluistelua yhdessä KalPa-pelaajien kanssa, jäädisco ja jäälimbokisa sekä kaukalon ulkopuolisia aktiviteettipisteitä kuten pöytälätkää ja Xbox-pelejä, ongintaa, kasvomaalausta ja sirkustaiteilijoiden temppuja.

Tapahtumassa on lapsiparkki, jossa on osa aktiviteettipisteistä. Paikalla on tietysti myös KalPan maskotti Ruusteri.

Ottelutapahtumassakin perheet ovat suuremmassa roolissa, sillä aloituskiekon pääsee pudottamaan perhe, pienet juniorit saattavat KalPan avauskentän jäälle ja erätaukokilpailussakin kisaillaan perheiden voimin. Tarjolla on erilaisia etuja ja tarjouksia perhe- ja miniperhelipuilla!
 

Perhepaketit perhepelihintaan:

  • Perhelippu (2+2 tai 1+3) 48 € (norm. hinta katsomoon 88 €)
  • Miniperhelippu (1+1) 24 € (norm. hinta katsomoon 44 €)

UUTUUS:

Hanki lisälippu perhekatsomoon vain 12 €/lippu (max 2 kpl/perhelippu/miniperhelippu)!

Perhepaketit ovat tarjolla katsomoihin B4-B7, C4, C6-C7, D3 (rivit 3 alkaen) sekä A2-A3.
 
Huom. Lippupalvelun toimituskulu vaihtelee myyntipisteittäin. Perheliput ovat myynnissä kaikilla muilla myyntipisteillä paitsi Lippupalvelun nettimyynnissä. Katso myyntipisteet täältä. Perhelipussa lapsen ikäraja on 15 vuotta.