Nyt uutuus! KalPan kausikortti kuukausimaksulla vain 39 €/kk*!



KalPa tarjoaa myös ensi kaudella huimaa jääkiekkoviihdettä ja tunnelmaa kotiotteluissa, joihin tarvitsemme myös teidät KalPan kannattajat. Siksipä KalPa tuo kaudelle 2015-2016 uutuutena kuukausimaksukausikortin, jolla pääsee katsomaan KalPan ensi kauden kotiotteluita C6 tai C7 (rivit 3-11) päätykatsomoihin superedulliseen 39 euron kuukausihintaan*.

Voit siis maksaa kausikorttisi 39 euron kuukausihintaan* 10 kuukauden ajalla. Näin yhden runkosarjan ottelun hinnaksi tulee vain 13 euroa ja kokonaisuudessaan säästät huimat 371 euroa! Kun hankit kausikorttisi ajoissa kuitenkin viimeistään 14.8.2015, pääset katsomaan 30 runkosarjan kotiotteluiden lisäksi SS-turnauksen sekä CHL:n lohkovaiheen 2 kotiottelua kaupan päälle!

Kuukausimaksukausikorttia ostaessa on allekirjoitettava määräaikainen maksusopimus ja maksettava aloitusmaksu suoraan toimistolle käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai Visa electronilla. Huomiothan, että kuukausimaksukorttia ei voi maksaa etuseteleillä tai –korteilla. Kuukausimaksukausikortissa voi käyttää playoff-hyvityksiä ainoastaan aloitusmaksussa, laskuerät maksetaan erikseen.
 
Kuukausimaksukausikortin voi ostaa vain täysi-ikäinen yksityishenkilö ja paikka myydään ainoastaan elektronisena kausikorttina. Kuukausimaksukausikortin voi ostaa KalPan toimistolta aukioloaikoina. Oston yhteydessä sinun on todistettava henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella kelakortilla, luottotiedot tarkistetaan.

KalPan kuukausimaksukausikortilla kuten myös muilla kausikorteilla saa jälleen kaudella 2015-2016 huimia etuja kaikkien kotiotteluiden lisäksi. Lisätietoja eduista voit lukea täältä.

Kaikkien KalPan 2015-2016 kausikorttien lisätiedot ja hinnat löydät kokonaisuudessaan täältä.

Katso kortin tilausehdot* täältä, pääset myös tutustumaan yksityispuolen perimiskuluihin täältä.

HYÖDYNNÄ  UUSI MAHDOLLISUUS JA HANKI KUUKAUSIMAKSUKAUSIKORTTISI  NYT!

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, 044 787 1100/kalpa@kalpa.fi. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Varaamme oikeudet muutoksiin.