Nyt liput kätevästi myös KalPan PeeÄssän myyntipisteiltä: Hyödynnä S-etu ja katso uudet hinnat



KalPalle on avautunut uusia ennakkomyyntipisteitä kaudelle 2015-2016. Uusina lipunmyyntipisteinä ovat tulleet PeeÄssän lipunmyyntipisteet, joita on yhteensä kolme:

Huomioithan, että PeeÄssän pisteillä maksuvälineinä käy vain käteinen ja pankki- ja luottokortit sekä Visa Electron.

Liput saa hankittua tietenkin myös KalPa Pro Shopista sekä näppärästi Lippupalvelun nettimyynnistä sekä Lippupalvelun muista Lippukaupoista. Liput saat myös suoraan iPhoneen, lue lisää täältä.

Lisätietoa lipunmyyntipisteistä ja eri maksutavoista saat tästä.

Uudistuneet lippuhinnat: S-etukortilla istumaan alkaen 14 €



KalPan PeeÄssän myyntipisteillä on tarjolla istumapaikkalippuja vihreään katsomoon S-etukortilla 14 euron hintaan (tämä etu myös Kuopion Sokokseltahuom. S-etu ei ole voimassa muissa pisteissä eikä ovimyynnissä).

Tällä kaudella istumaan pääse siis samalla hinnalla kuin seisomaan, joten tämä S-etu kannattaa todellakin hyödyntää! Lippuostokset hoituvat kätevästi kauppaostostenteon yhteydessä ja suosittelemmekin asiakkaita hankkimaan liput aina ennakkoon (oville voi kertyä ottelupäivinä runsaasti jonoja).

Lippuhinnat jaettu kahteen kategoriaan:

Uutena asiana kaudelle 2015-2016 KalPa on lisäksi selkeyttänyt lippuhintoja ja hinnat on jaoteltu kahteen kategoriaan:
 
  • Kärkipelit HIFK, Kärpät ja JYP
  • Muut vastustajat

- Saimme edellisen kauden lippuhinnoittelusta palautetta, jossa hinnoittelu koettiin sekavaksi. Edullisimmat Supersaver-ottelut miellettiin myös virheellisesti alennuskampanjoiksi, taustoittaa KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman. 

- Tästä syystä päätimme palata takaisin yksinkertaisempaan hinnoittelumalliin, jossa on normaalihintaiset pelit ja Kärpät, Jyp ja HIFK peleissä istumapaikkalippuihin tulee +4 € vastustajalisä, Saksman jatkaa.

Kaudella 2015-2016 on tiedossa lisäksi erilaisia Teemepelejä, joista voit lukea lisää täältä.


 


Lisätietoa kaikista lippuhinnoista löydät täältä.

Siirry suoraan lippuostoksille Lippupalveluun tästä.