Nuoret hakivat voiton Oulusta, sunnuntaina kotona tarjolla paikka jo välieriin

Kärpät A - KalPa A 2-4 (1-3, 1-1, 0-0)

Tilastot täällä.

Nuorten SM-liigan runkosarjassa KalPan ja Kärppien väliset ottelut päättyivät oululaisille tylysti voitoin 5-1. Puolivälierien avausottelussa Oulussa savolaiset jysäyttivät heti ennakkoasetelmiin nähden yllätyksen ja hakivat 2-4 voitolla kotiedun pois.

Lauantaina maalivahti Samu Lonkila otti molemmista pelanneista Kärppä-vahdeista Severi Isokankaasta ja Aleksi Autiosta niskalenkin, torjumalla 33 kiekkoa upealla prosentilla 94,29. Lonkila antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa ja joukkue tarttui mahdollisuuteensa. Voittomaalista vastasi nyt tehopuolustaja Otto Leskinen. Muut maalit tekivät Jonne Tammela, Joni Nikko ja Topi Piipponen (1+1), Aleksi Hämäläiselle pisteet 0+2.

Mikäli KalPa voittaa sunnuntaina kotonaan, etenee se jo välieriin. Mikäli Kärpät tasoittaa voitot, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu tiistaina Oulussa. KalPa osoitti jo villi kortti -kierroksella, ettei runkosarjan tuloksilla ole merkitystä. Tappara oli runkosarjassa parempi voitoin 2-0, mutta pudotuspeleissä savolaiset päättivät tamperelaisten kauden voitoin 2-1.

Liput  sunnuntain otteluun vain 5 euroa. KalPan kausikortilla, KalPan juniorilisenssillä sekä alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Tervetuloa nauttimaan erittäin vauhdikkaasta viihteestä ja pudotuspelien jännityksestä!

Nuorten otteluun sunnuntaina lipunmyynti avataan Data Group Areenan A-oven lisäksi nyt myös B-ovelle. Maksutapoina käyvät käteinen ja kortti. Lisäksi HK:n myyntipiste B-tasanteen ja Monttu pubin välillä avataan ja Monttu pub on auki läpilkulkua varten, ilman anniskelua.


NUORTEN PUOLIVÄLIERÄT:
- La 19.3. Kärpät - KalPa 2-4
- Su 20.3. klo 16.00 KalPa - Kärpät, Data Group Areena
- Ti 22.3. klo 13.15 Kärpät - KalPa, Raksila (tarvittaessa)