Lipunmyynti CHL:n lohkovaiheen kotiotteluihin on käynnistynyt!



Erittäin mielenkiintoinen CHL:n lohkovaihe käynnistyy tällä viikolla Kuopiossa ja liput näihin CHL-otteluihin ovat nyt myynnissä! CHL ottelut starttaavat erittäin mielenkiintoisella kotiottelulla KalPa-Oceláři Třinec lauantaina 22.8. ja Kuopiossa ottelut jatkuvat sunnuntaina 30.8, kun KalPa saa vastaansa norjalaisen vastustajan Stavanger Oilersin. Tutustu KalPan vastustajiin tarkemmin:
Oceláři Třinec
Stavanger Oilers

Kaikki istumapaikat CHL:n lohkovaiheen otteluihin maksavat vain 15 euroa! Katso lisätietoa lippuhinnoista täältä ja CHL:stä täältä.

 


UUTTA! KalPan lipunmyyntipisteet ovat uudistuneet. Katso kaikki lipunmyyntipisteet täältä.
 


Lipunmyynti runkosarjan kotiotteluihin alkaa tiistaina 1.9. klo 9.00


Jännittävä ja vauhdikas Liigakausi käynnistyy kohta ja irtolippujen myynti Liigan runkosarjan KalPan kotiotteluihin alkaa tiistaina 1.9. klo 9.00. KalPa kohtaa jäällä ensimmäisenä vastustajanaan viime kauden Suomen mestarit Kärpät perjantaina 11.9. klo 18.30.
 
Voit käydä tutustumassa KalPan uudistuneeseen joukkueeseen täältä sekä kauden otteluohjelmaan täältä
 
Lippujen hinnat runkosarjan kotiotteluihin löydät tästä.
 


Hanki kausikortti ja varmistat paikan Data Group Areenalle KalPan kotiotteluihin! Kausikortit alkaen 39 €/kk*



Tarjolla on laaja valikoima kausipaikkoja niin istumaan kuin myös seisomaan, joten löydämme varmasti kaikille mieluisan vaihtoehdon. Tutustu KalPan laajaan kausikorttivalikoimaan tarkemmin täällä.

Kausikortin hankinta onnistuu tällä kaudella myös kuukausimaksulla KalPan hyökkäyspäätyyn katsomoihin C6 tai C7 hintaan 39 €/kk*. Kuukausimaksukausikortti on määräaikainen sopimus, jossa et joudu maksamaan mitään luottokuluja tai tilinhoitopalkkioita.

Tutustu kuukausimaksukausikorttiin täällä. Lue lisää tarkemmista tilausehdoista* täältä.

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, 044 787 1100/ kalpa@kalpa.fi. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Varaamme oikeudet muutoksiin.