Lauantaina paikalla ovat myös Jouni Rinne ja Pasi Kuivalainen

Tästä se alkoi ja lauantaina kerhoon liittyy kolmas jäsen...


Lehtileike KalPan Lämäri-lehdestä keväältä 1991.

Jouni Rinteen numero 27 on nostettu kattoon kahdesti, toisen kerran lokakuussa 1998 legendaarisen "24 sekuntia ja 0+2" -ottelun jälkeen. Osana seremoniaa alkoi soida kappale "Those were the days ago", kylmät väreet kiersivät hallia ja kuuluttajalegenda Kari Myllyksen ääni hieman värisi. Mitä seurasi? Rinne kääntyi katsomaan jäältä toimitsija-aitioon kohti ystäväänsä Myllystä, hymyili ja iski silmää.

Pasi Kuivalaisen numero 1 nostettiin kattoon tammikuussa 2006. Silloin osana seremoniaa soi MacGyver theme, josta oli tullut maalivahdin tunnuskappale ja yhdeksi kutsumanimeksi tulikin sen myötä "Niiralan Montun ihmemies". Kappalevalinta juontaa juurensa 1990-luvulle, jolloin isojen torjuntojen jälkeen kaiuttimista alkoi soida pätkä samaan aikaan huippusuositun tv-sarjan tunnusmusiikkia.

Kun Sami Kapanen päätti pelaajauransa 13.3.2014, KalPan päävalmentaja Anssi Laine otti ottelun kolmannen erän lopussa aikalisän ja totesi Kapaselle "Tämä on Sami sinulle". Kun Kapanen kiersi kaukaloa kiittäen yleisöä yhteisistä vuosista, kaikki hallissa taputtivat seisaaltaan. Sama toistui vielä ottelun päätyttyä, ja molemmilla kerroilla kaiuttimista soi Tina Turnerin kappale Simply the best.

Voimme ylpeydellä vahvistaa, että lauantaina jäälle saapuvat osana seremoniaa numeroiden jäädytys -etiketin mukaisesti myös Jouni Rinne ja Pasi Kuivalainen. Mikäli kaiuttimista sattuisi kuulumaan pätkät kappaleita Those were the days ago, MacGyver theme ja Simply the best, te tiedätte näiden kappaleiden tarinat.


#24-ilta Data Group Areenalla lauantaina 24.10. alkaen kello 15.30. Tapahtuma on loppuunmyyty.