Kilpailu: Suunnittele maalaus Samu Perhosen ensi kauden maskiin!

KalPa haluaa päästää kannattajat mahdollisimman lähelle pelaajia. Osana tätä ajatusta KalPa tarjoaa kannattajille nyt erilaisen ja maailmallakin hyvin harvinaisen mahdollisuuden.

Kilpailun idea on yksinkertaisuudessaan tämä: Suunnittele KalPan maalivahti Samu Perhosen ensi kauden maskiin maalaus. Kyllä, idealtaan paras suunnitelma toteutetaan!

HUOMIO! Tässä kilpailussa haetaan ennen kaikkea hienoja ja toteuttamiskelpoisia ideoita joissa on KalPalaista ja savolaista identiteettiä. Poikkeuksellisen hyvää piirtämistaitoa tärkeämpää on siis vahva ja persoonallinen, riittävän selkeästi esitetty idea.

Mitkä elementit ilmentäisivät sinun mielestäsi parhaiten KalPalaisuutta ja savolaisuutta? Pohdi, suunnittele, osallistu - ja saatat voittaa!


Samu Perhosen viime kauden maski näytti tältä. Ensi kaudella Samun maski saattaa olla juuri sinun suunnittelema!


Ohjeistus tulee tässä: Maskin värimaailman tulee sopia KalPan ja samalla Pohjois-Savon maakunnan värimaailmaan eli olla yleisilmeeltään kelta-musta. Lisäksi maskista tulee löytyä jostakin kohti maalivahdin pelinumero 43 sekä joko sukunimi, etunimi tai molemmat.

Kilpailuaika on kaksi viikkoa, se alkaa tiistaina 19.5. ja päättyy tiistaina 2.6. klo 23.59. Kilpailuun saa osallistua niin monella työllä kuin haluaa. Kilpailuun osallistumalla tekijä luovuttaa KalPa Hockey Oy:lle oikeudet maalata suunnitelmansa maalivahdin maskiin sekä hyödyntää sitä mahdollisesti myös markkinointitarkoituksessa. 

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu lataamalla alta pdf-tiedostona löytyvä maskinsuunnittelupohja. Suunnitelman voi toteuttaa siihen joko tietokoneella piirtämällä tai käsin piirtämällä. Sitten työn lähetys osoitteeseen kalpa@kalpa.fi. Mahdolliset yksityiskohtaisemmat tiedot suunnitelmasta tulee kirjoittaa sähköpostiin. Lisäksi sähköpostista tulee löytyä osallistujan nimi ja puhelinnumero. KalPan toimistolta on mahdollista hakea valmis A4:lle tulostettu suunnittelupohja, jonka palautus tapahtuu toimistolle.

Kun kilpailuaika on päättynyt, raati johon kuuluu muun muassa Samu Perhonen valitsee parhaaksi katsomansa määrän töitä finaaliin. Finaalissa KalPa-kannattajat pääsevät äänestämään suosikkiaan KalPan Facebook-sivuilla. Voittavan suunnitelman valitsee raati.

Voittaja pääsee tutustumaan Data Group Areenalle KalPan Liiga-joukkueen tiloihin Samu Perhosen vieraana sekä saa VIP-illan kahdelle hengelle KalPan kotiotteluun. 

"Suunnittele Samu Perhosen maskiin maalaus!" -kilpailun suunnittelupohja löytyy täältä.