Kesäterveiset toimistolta

Viime kausi onnistui meiltä pelillisesti erittäin hyvin ja kevään aikana onkin ollut mukava jatkaa uuden kauden rakentamista. Vastaanotto meitä kohtaan on ollut varsin positiivinen joka puolella. Tämä näkyy hyvänä vauhtina sekä kausikorttipuolella että yhteistyökumppanipuolella.
 
Yhteistyökumppanipuolella kierros on aloitettu jo ennen joulua myyntihenkilöstön toimesta. Myyntibudjetista on kasassa reilu 85 % ja olemme saaneet pari uutta pääyhteistyökumppania jatkavien kumppanien rinnalle. Elo-syyskuussa tehdään myynnissä loppukiri, jotta ensi kauden tavoite saavutetaan.
 
Kausikorttimyynti on lähtenyt viime kevättä paremmin liikkeelle. Kausikorttipuolelle tuotiin tulevalle kaudelle uutena vaihtoehtona kuukausimaksukausikortti. Tällä vaihtoehdolla halusimme tuoda kausikortin hankkimisen taloudellisesti mahdolliseksi mahdollisimman monelle.  Korttien määrä on tässä vaiheessa kautta viime kauden vastaavaa ajankohtaa jonkin verran korkeampi ja toivomme, että tämä tahti jatkuu myös lomien jälkeen heti elokuussa.
 
Pelaajien omatoiminen harjoittelukausi alkoi perjantaina 12.6. ja toimiston puoli jää kesälomalle juhannukselta. Nyt loman aikana hengähdetään hetki ja elokuun alussa pelit alkavatkin nopeasti pyörimään. Kuopiossa pääsee seuraamaan huippukiekkoa elokuun puolivälistä eteenpäin kolmena viikonloppuna peräkkäin ennen uuden Liiga-kauden avausta perjantaina 11.9. hallitsevaa Suomen mestaria Kärppiä vastaan.

Tervetuloa paikan päälle heti elokuusta alkaen seuraamaan KalPan tarinaa kaudelle 2015-2016!
 
Toni Saksman, toimitusjohtaja