Kausikorttilaisten lokakuun arvonnassa Ravintola Kreetan lahjakortti Harri Pitkäselle

Kausikorttilaisia hemmotellaan joka kuukausi runkosarjan ajan arvonnoilla ja muutamana kuukautena on luvassa jopa kaksi palkintoa! Kausikorttilaisten arvontapalkinto luovutetaan voittajalle aina kuun ensimmäisessä kotiottelussa toisella erätauolla.

Kuvassa lokakuun voittaja Harri Pitkänen sekä ravintola Kreetan omistaja Nina Dzafce    


Lokakuun arvonta suoritettiin perjantaina 2.10 ottelussa KalPa-Lukko. Onni suosi tällä kertaa kausikorttiasiakasta Harri Pitkästä, jolla on kausipaikka B1:96. Harri voitti itselleen 100 euron arvoisen ravintola Kreetan lahjakortin.

Marraskuussa on tiedossa kausikorttilaisille kaksi huikeaa arvontapalkintoa, kun korttilaisille arvotaan VIP-aitio KalPan runkosarjan kotiotteluun ja Kuopion kaupunginteatterin kahden hengen lahjakortti! 

Muistathan hyödyntää kausikorttilaisten etupelitarjoukset ja tapahtumakorttiedut!

Kausikorttilaisten etupeleissä kausikorttia esittämällä saa mukavia ottelukohtaisia etuja. Seuraava etupeli on lauantaina 10.10. ottelussa KalPa-Pelicans, kurkkaa mitä etuja saat ko.ottelussa täältä. Etupelipäiviä on tällä kaudella yhteensä neljä, käy kurkkaamassa täältä etupelipäivien ajankohdat. 

KalPa tekee yhteistyötä muiden paikallisten tapahtumajärjestäjien kanssa ja haluaa tarjota kausikorttilaisilleen lisäetuja myös heidän tapahtumiin. Lokakuussa kausikorttilaisten etu on Kuopion Musiikkikeskuksen konsertttiin "Memphisistä kotiin päin” to 22.10. Uusin julkistettu etu kausikorttilaisille on Rock Circukseen, lue lisää täältä!

Lue lisää kaikista näistä tapahtumakorttieduista täältä ja hyödynnä kausikortillasi nämä tarjoukset!