Kausikorttilaisten ensimmäinen arvonta kokosi kausikorttilaiset VIP-iltaan lauantaina 22.8.



Kausikorttilaisten kuukausiarvonnat alkoivat jälleen uuden kauden kunniaksi elokuussa. Kuukausiarvontoja on järjestetty kausikorttilaisille nyt jo kolmena kautena peräkkäin ja myös kaudella 2015–2016 korttilaisia hemmotellaan tuttuun tapaan joka kuukausi erilaisilla arvonnoilla. Katso kaikki arvontapalkinnot täältä.

Arvonnat alkoivat KalPan ensimmäisessä CHL-ottelussa lauantaina 22.8. kun 20 onnellista kausikorttilaista aveceiniin kutsuttiin viettämään kiekkoiltaa VIP-ravintola Trust Corneriin otteluun KalPa-Oceláři Třinec.

Pasi Kuivalaisen isännöimä kiekkoilta alkoi tuntia ennen ottelun alkua ja kausikorttilaiset saivat kuulla kauden tuoreimmat KalPa-kuulumiset ja herkutella maistuvalla VS ravintolan toimittamalla ruoalla. Illan ottelu seuraaminen tapahtui VIP-katsomosta käsin ja erätauolla nautiskeltiin kahvit kahvileipien kera.

- On mahtavaa, että KalPa huomioi kausikorttilaisia eri tavoin! Hienoa katsoa välillä peliä täältä ylhäältä käsin, kausikorttilaiset kiittelivät.

KalPan joukkue tarjoili katsojille hienoja otteita jäällä ja kausikorttilaisten VIP-illasta poistuttiin hymyssä suin - CHL-ottelut aloitettiin komealla voitolla!


Arvonnat jatkuvat syyskuussa

Kausikorttilaisten kuukausiarvonnat jatkuvat syyskuussa, jolloin arvotaan 100 euron arvoinen KalPa-tuotelahjakortti. Voittaja selviää Liiga-kauden avausottelussa perjantaina 11.9. KalPa-Kärpät ensimmäisellä erätauolla.

Etupeleissä kausikortilla mukavia tarjouksia

Suositut etupelit saavat myös jatkoa ja ensimmäinen etupeli pelataan lauantaina 30.8. kun KalPa saa vastaansa Norjan mestarin Stavanger Oilersin. Tässä pelissä kausikortilla saat seuraavat edut:
  • Kahvi/tee ilmaiseksi
  • Munkki 1 €
  • Snadi + makkara 2 €
  • T-paita Puolesta Savonmaan, lapset 10 € (ovh. 19 €)
  • Retrohuppari, lapset 27,30 € (ovh. 39 €)
  • Ruusteri pyjama 24,95 € (ovh. 29,95 €)
  • KalPa jarrusukka by Sidoste 5 € (ovh. 8 €)
  • Lippu, pieni 5 € (ovh. 8 €)
Huom. tarjoustuotteilla ei määrärajoitusta mutta voimassa oleva kausikortti/kausikorttilaisten etupassi esitettävä. Lue lisää etupeleistä täältä.

Muistathan hyödyntää myös Tapahtumakortti-edut

KalPa tekee yhteistyötä muiden paikallisten tapahtumajärjestäjien kanssa ja haluaa tarjota kausikorttilaisilleen lisäetuja myös heidän tapahtumiin. Tällä hetkellä edut on julkistettu Kuopion kaupunginteatterin kahteen esitykseen (Housut Pois, Sylityksin), Musiikkikeskuksen konserttiin (Memphisistä kotiin päin) sekä Raskasta Joulua -konserttiin.

Lue lisää kaikista näistä tapahtumakorttieduista täältä ja hyödynnä kausikortillasi saatavat tarjoukset.

Kausikortit KalPan toimistolta

Vielä ehdit hankkimaan kausikortin ja pääset nauttimaan kausikorttilaisten monipuolisista eduista ja tarjouksista. Kausikortit istumaan alkaen 390 € ja seisomaan 140 €. Tutustu KalPan laajaan kausikorttivalikoimaan täällä. Kausikortilla saat enemmän ja maksat vähemmän!



KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / 044 787 1107 tai kalpa@kalpa.fi. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Katso KalPan toimiston aukioloajat.