Kauden ennätysyleisö kannusti, KalPa vyörytti, KooKoo niukkaan voittoon

KalPa - KooKoo 1-2 (0-1, 1-1, 0-0)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta tulee olemaan täällä.


Ensimmäinen mielikuva keskiviikon kotiottelusta KooKoota vastaan saattoi monelle katsojalle olla hienosti sanottuna deja-vu. Toissa kotiottelussa KalPa vei ottelua Lukkoa vastaan mielin määrin, tuloksena todennäköisyyksien vastaisesti niukka tappio. Olennaisimpien tilastojen lukemat olivat KalPan ja KooKoon osalta nyt laukaukset 60-29, torjunnat 9-36 ja maalit 1-2.

Mitä lyhyempi on aikaväli, sitä suurempia yllätyksiä myös jääkiekossa on mahdollista nähdä. Kun KalPan joukkue jaksaa tehdä keskiviikkona nähdynlaisesti hurjasti töitä ja uskoa itseensä, todennäköisyydet alkavat kääntyä omalle puolelle. Toisin sanoen ei ole todennäköistä hallita suvereenisti ja hävitä usein. On hyvä myös muistaa, että niin vahvaan vyörytykseen kuin mitä KalPa Lukkoa ja KooKoota vastaan esitti, ei huono joukkue pysty. Ja, hyvillekään joukkueille maalinteko ei ole nyky-Liigassa helppoa.


KalPan maalin laukoi Joonas Lyytinen, syöttöpisteet Mikael Ruohomaalle ja Jussi Timoselle. Osuma oli Lyytiselle Liiga-kauden ensimmäinen. KooKoon maalintekijät olivat Jan-Mikael Juutilainen ja Josh Green.

Syysloman kotiotteluissa yleisömäärät ovat perinteisesti olleet hyviä ja tunnelma iloinen, jopa riehakas, kiitos kotiseuduillaan vierailemassa olevien ja muiden lomalaisten. Tämä toteutui myös tällä kaudella ja yleisömäärä 3853 on kauden uusi yleisöennätys Kuopiossa. Yleisölle lämmin kiitos hienosta mukana elämisestä!

Seuraavassa kotiottelussa on tarjolla yksi kaikkien aikojen spektaakkeleista vuonna 1979 valmistuneen Kuopion jäähallin historiassa, kun KalPa-legenda Sami Kapasen pelinumero 24 jäädytetään. Olethan varmistanut jo lippusi?



SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- La 24.10. klo 18.30 KalPa - HIFK  <- #24-ilta. Lue lisää täältä.
- La 31.10. klo 17.00 KalPa - JYP
- La 14.11. klo 17.00 KalPa - Blues  <- KalPan 86-vuotisottelu. Lue lisää täältä.