KalPa Pro Shop oli mukana Puijon Pesiksen kauden avausottelussa

Kuopion pesäpallojoukkue Puijon Pesis aloitti pesiskautensa helatorstaina 14. toukokuuta. Pelin vaikean alun jälkeen Puijon Pesis voitti miesten Ykköspesiskauden avausottelussa Ulvilan Pesä-Veikot ja vei kaksi pistettä jaksoin 1-0 (0-0, 4-0).
Ajottaiset vesisateet ja kylmä ilma eivät antaneet parhaita lähtökohtia kauden avausotteluun Puijonlaakson pesäpallostadionilla. Huonosta säästä huolimatta pesäpallopeliä oli seuraamassa arviolta noin 400-500 katsojaa.



Tapahtumassa oli mukana myös Puijon Pesiksen yhteistyökumppanit KalPa Pro Shop sekä Kuopion Fressi promoamassa omaa toimintaansa ja tuotteitaan. KalPa Pro Shopilla oli myynnissä pesäpallotuotteita, muun muassa mailoja, piikkareita sekä urheiluvaatteita. Myyntikojulla kävikin ajoittain kuhina ja kiinnostusta riitti KalPa Pro Shopin myynnissä oleviin pesäpallotuotteisiin.

KalPa Pro Shop oli tapahtumassa näyttävästi esillä, sillä KalPan oma maskotti Ruusteri sai kunniatehtäväkseen heittää PuPen pelin avaussyötön! KalPa Pro Shop arpoi myös omalla pisteellään tuotearvontana TehoSport-tuotekassin, jossa onnettarena toimi Ruusteri. Tuotekassin voittajaksi arvottiin Anne Karhunen, KalPa-perhe onnittelee voittajaa!

Hankit kätevästi jääkiekko- sekä pesäpallovarusteet KalPa Pro Shopin myymälästä Ajurinkadulta keskustasta tai voit myös tutustua KalPa Pro Shopin laajaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaan verkkokaupassa.