KalPa-pelaajien puolisot järjestävät muotinäytöksen



KalPa järjestää naisille suunnatun Taklaa arki –tapahtuman lauantaina 26.9. Data Group Areenalla. Tapahtumassa ovat mukana järjestelyissä myös KalPan edustusjoukkueen pelaajien ja joukkueenjohdon puolisot. Puolisot järjestävät oman muotinäytöksen, jossa esitellään naisten tulevan syksyn trendejä ja suloisia uutuuksia lastenvaatepuolella.

Muotinäytöksessä esiintyy kahdeksan naista sekä kymmenkunta lasta. Pelaajien puolisoista näytöksessä syysmuotia esittelevät Joonas Lyytisen puoliso Riina, Eero Kilpeläisen puoliso Anne-Mari, Antti Halosen puoliso Auri, Mikael Ruohomaan puoliso Jasmin, Jussi Timosen puoliso Hanna, Janne Keräsen puoliso Elina, Sami Mutasen puoliso Miia sekä huoltaja Mika Hirvisen puoliso Virpi. Myös hieroja Paul Daviesin puoliso Janina sekä fysioterapeutti Jussi Huttusen puoliso Kati ovat olleet aktiivisesti mukana järjestämässä muotinäytöstä.

Muotinäytöksen ideointi tapahtui Facebook-ryhmässä koko porukan voimin

- Muotinäytöksen järjestäminen on ollut todella mukavaa, mutta kyllä tässä on saanut aika paljon soitella edestakaisin, jotta kaikki järjestelyt ollaan saatu hoidettua, kertoo Hanna Timonen.
- Meillä on puolisojen kanssa luotu tätä tapahtumaa varten oma Facebook-ryhmä, jossa sitten ollaan ideoitu ja vaihdettu ajatuksia muotinäytöksen tiimoilta sekä sovittu kuka hoitaa mitäkin. Lisäksi olemme pitäneet suunnittelupalaverin yhdessä ja kaikki ovat olleet innolla mukana, jatkaa Hanna.

- Muotinäytöksen mallien kampaukset tekee Studio Alex T ja meikistä vastaa Kynsi- ja KauneusStudio Charisma. Näytöksen vaatteet tulevat Nina ja Henri –liikkeestä, Sandwichiltä sekä Vero Modasta. Lastenvaatteet ovat POMPdeLUXin ja me&i:n mallistoa. Tarjolla on siis laaja kattaus tulevan syksyn muotia.

- Keskiviikkona meillä on jäähallilla harjoitukset muotinäytöstä varten, joten siinä katsotaan viimeiset kuviot kuntoon, Hanna nauraa.
- Myös musiikkilistaa hiotaan vielä yhdessä, samoin kuin spiikkejä, jotta kaikki on valmiina lauantain tapahtumassa. Muotinäytöksen juontajana toimii Taklaa arki -tapahtuman juontaja Nina Mikkonen.

Jäähallille on kiva tulla, ehdottomasti naisetkin kiekkokatsomoon!

Hanna Timonen kertoo, että jääkiekon seuraaminen ei ole tullut elämään vasta urheilijapuolison myötä, vaan hän on käynyt jo lapsesta asti katsomassa jääkiekko-otteluja sekä urheilua ylipäänsä.
– Meillä jääkiekkopelit ovat osana arkea, olen vahvasti mukana otteluissa, kun Jussi pelaa. Käymme koko perheen voimin katsomassa kotipelit, toki joskus arkisin aikataulujen yhteensovittaminen lasten harrastusten kanssa on hankalaa ja joku peli saattaa jäädä välistä. Yhteinen kiekkoharrastus on kuitenkin ollut meillä aina ja nytkin vaikka perheessä on kolme lasta, olemme koko perheen voimin hallilla.

Myös Elina Keränen komppaa Hannaa:
- Minä käyn katsomassa kaikki pelit, joihin vain suinkin pääsen! Viime kaudella taisi vain muutama kotipeli jäädä välistä. Vieraspelitkin katson televisiosta ja välillä käyn paikan päällä katsomassa niitä varsinkin Raumalla, sillä olen sieltäpäin kotoisin. Kyllä jääkiekko on imaissut hyvin mukaansa!

- Ei peliin tulemista tarvitse jännittää, kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle. Tämä on mukavaa ajanvietettä, joka tempaa mukaansa. Ja jäähallilla tapaa aina tuttuja, Hanna lisää ja toivottaa uudet naiskatsojat tervetulleeksi KalPan otteluihin.

Naisille suunnattu Taklaa arki –tapahtuma lauantaina 26.9. Data Group Areenalla klo 14-16, tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy ja tapahtumassa jaetaan vapaalippuja klo 17 alkavaan Liiga-otteluun KalPa-Ässät. Muotinäytös tapahtumassa klo 15.30 Monttu Pubissa. Lisätietoa ja Taklaa arki -tapahtuman aikataulut täältä