KalPa palasi pistekantaan Raumalla, Lukko ratkaisi jatkoajalla

Lukko - KalPa 2-1 JA (0-0, 1-0, 0-1, 1-0)

Tilastot täällä.

Tiistain Porin tappion paras anti oli se, kuinka KalPa pelasi ottelun jälkimmäisen puolikkaan ja sen sekä toivottiin, uskottiin että odotettiin jatkuvan seuraavaan otteluun torstaina Raumalle. Niin myös kävi ja KalPa pelasi Raumalla kokonaisuutena mukiinmenevän vierasottelun, joka palkittiin yhdellä pistellä.

Tilastojen valossa Lukko hallitsi ottelua selvästikin, mutta tapahtumat kaukalossa eivät vastaa aivan tilastojen kertomaa. KalPa palasi Raumalla pistekantaan Saku Kinnusen ylivoimamaalilla, ottelun ratkaisi Teemu Nurmen ylivoimamaali jatkoajalla.

KalPalla oli paikkansa ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla, muun muassa ylivoima erän lopulla, mutta vielä ei ollut KalPan aika palata voittajaksi. Joukkueen paras oli jälleen maalivahti Eero Kilpeläinen, nyt 38 torjuntaa.

Raumalla KalPa kilautti kiekon Lukko-maalin kehikkoon peräti kolme kertaa, mikä on yksi osoitus siitä, että joukkuetta koetellaan nyt. Paras lääke siihen on huonon tuurin voivottelemisen sijaan pysyä rauhallisena, jatkaa työn tekemistä ja uskoa onnistumisten tulevan vastaan pian. Joukkueen pelaamisessa on niitä elementtejä, että pienellä parantamisella voitot odottavat jo kulman takana.

Tervetuloa katsomaan lauantaina huippuottelua KalPa-Kärpät ja tukemaan omaa joukkuettasi taistelussa playoffs-paikasta! Liput täältä.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- La 6.2. klo 17.00 KalPa - Kärpät
- Ke 10.2. klo 18.30 KalPa - Pelicans
- Ti 16.2. klo 18.30 KalPa - Ässät