KalPa mukana koulurauhan julistuksessa Kuopion torilla 26.8.

Keväällä alkaneeseen Kiitos kaveruudelle -toimintamalliin liittyen Kuopion torilla julistettiin koulurauha keskiviikkona 26.8.2015. Toimintamalliin kuuluu kiusaamisen vähentäminen erityisesti kouluissa. Kuopion kaupunki on tarttunut tähän haasteeseen ja mukana on myös useita tärkeitä toimijoita.

Paikan päällä torilla oli tänään edustajat Puijon Pesiksestä, LeKa Volleysta ja KalPasta. He kertoivat, mitä Kiitos kaveruudelle -yhteistyö tarkoittaa seurojen jokapäiväisessä toiminnassa. Perimmäinen ajatus kaikilla seurojen edustajilla oli sama: kyseessä on joukkuepeli, joten toisten tukea tarvitaan. Ketään ei saa jättää yksin. KalPan pelaajien kouluvierailut paikallisilla alakouluilla myöhemmin tänä syksynä liittyvät myös samaan, tärkeään aiheeseen.


Torille oli kokoontunut koululaisia seuraamaan koulurauhan julistusta. Heille jaettiin ilmapalloja, jotka tapahtuman lopuksi päästettiin yhdessä ilmaan.

KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman haastoi tapahtumassa Kuopion Reippaan Voimistelijat Kiitos kaveruudelle -haasteviestiin. Tämä tarkoittaa sitä, että seura- ja järjestötoimijat joutuvat haastamaan itsensä astumalla omien mukavuusrajojensa ulkopuolelle. Samalla he näyttävät lapsille ja nuorille, kuinka omaa henkistä vahvuutta voi kasvattaa, eikä mokailu ole häpeällistä.
 

KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman pitämässä puheenvuoroaan.

Tähän teemaan liittyen KalPa järjestää haasteottelun sunnuntaina 30.8.2015 CHL-ottelun KalPa-Stavanger Oilers yhteydessä. Ottelun ensimmäisellä erätauolla KalPan juniorit kohtaavat Kuopion Reippaan Voimistelijoista koostetun joukkueen.

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan CHL-ottelua sekä haasteottelua!