KalPa ja Nordea lahjoittivat KYSille viisi kausikorttia kaudelle 2015–2016 pikkupotilaiden ja heidän perheidensä käyttöön

KalPa ja KalPan verkostokumppani Nordea halusivat ilahduttaa jälleen kaudella 2015–2016 KYSin pitkäaikaissairaiden lapsipotilaiden ja heidän perheidensä arkea lahjoittamalla heidän käyttöönsä viisi KalPan kausikorttia. Nämä kausikortit on osoitettu KYSissä lapsipotilaiden sekä heidän vanhempiensa käyttöön.

Syyskuun vierailulla mukana olivat KalPan entinen pelaaja ja A-nuorten nykyinen päävalmentaja Sami Kapanen sekä hyökkääjä Jonne Tammela. Kausikorttilahjoituksen kunniaksi mukana olivat myös Nordealta konttorinjohtaja Jaana Reijonen sekä Nordean maskotti Jalmari.

Kuvassa Nordean maskotti Jalmari, Nordean konttorijohtaja Jaana Reijonen, KYSin henkilökuntaa sekä kalpalaiset Sami Kapanen ja Jonne Tammela

- Me Nordeassa koemme kunnia-asiaksi, että voimme tällä pienellä asialla auttaa ja mahdollistaa elämyksiä  vaikeissa elämäntilanteissa oleville perheille. Nämä vierailut antavat meille myös oikeanlaista perspektiiviä kohdata vaikeita asioita, taustoittaa Nordean konttorijohtaja Jaana Reijonen.

- Ensimmäiset liput kausikorttipaikoista on jo varattu, kertoo KYSin lastentarhanopettaja Heli Wouters.

KalPalaisten vierailut ovat KYSillä erittäin odotettuja ja ne tuovat iloa pikkupotilaiden arkeen. Myös KalPan kausikortit tuovat mukavaa vaihtelua normaaliin viikkorytmiin ja kausipaikoille riittää kysyntää!

KalPa tekee yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa ja KalPan pelaajat vierailevat kauden aikana kuukausittain KYSin lastenklinikalla tapaamassa pieniä potilaita. Aiempina vuosina KalPa on lahjoittanut KYSin lastenklinikoille muun muassa keskoskaapin, erilaisia ajanvietepelejä, KalPa-tuotteita ja irtolippuja kotiotteluihin. Seuraavan kerran KalPan pelaajat vierailevat KYSillä lokakuussa.