KalPa B2-juniorien SM-alkusarjassa seitsemäntenä

B2-juniorien SM-alkusarjan 30 ottelusta on pelattu nyt 16 ottelua. Sarjassa ei pidetä maajoukkuetaukoa. KalPa on pelannut alkukaudella välillä loistavasti, välillä heikommin ja on sijalla seitsemän. Joukkueen kahdesta parhaasta pistemiehestä Santeri Venäläinen (16 ottelussa pisteet 19+8=27) on koko sarjan pistepörssissä sijalla kolme ja Teemu Pyykkönen (15 ottelussa pisteet 8+8=16) on sijalla 28. Venäläinen on tällä hetkellä koko sarjan paras maalintekijä.

Sarjataulukko täällä. Pistepörssi täällä.


Seuraavassa päävalmentaja Mikko Miettinen kertoo joukkueen alkukaudesta.

- Toukokuussa aloiteltiin yhdessä ja hommia painetaan viikkotasolla neljästä kahdeksaan kertaa treeneissä ja kahdesta kolmeen ottelua päälle. Opetellaan elämään urheilullisesti ja ottamaan vastuuta omasta tekemisestä.

- Pelillisesti taso on vaihdellut aika rajusti. Suurin ongelma on ollut asennoituminen ennalta "heikompia" joukkueita vastaan. Voidaan kaataa kenet vaan ja myös hävitä kenelle vaan.

- Maalivahtikolmikko Riku Sirviö (torjuntaprosentti 94,48), Riku-Petteri Luoma (91,86) ja Kasperi Hupli (91,30) ollut B2 SM-alkusarjan eliittiä. Santeri Venäläinen on paukuttanut 19 maalia 16 ottelussa johtaen B2 SM-alkusarjan maalintekijätilastoa.

- SM-alkusarjaa on jäljellä 14 ottelua ja meillä on kova tekemisen meininki, että päästään tavoitteeseemme 10 parhaan joukkoon. Puolustuspeliä opetellaan tiivistämään ja hyökkäyspeliä tehostamaan, siinä lääkkeet loppuvuodeksi meidän joukkueen osalta.


Seuraavat kotiottelut Data Group Areenalla:
- La 7.11. klo 15.15 KalPa - TPS
- Su 8.11. klo 15.00 KalPa - KKP / Kärpät
- La 21.11. klo 19.30 KalPa - TuTo

Otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!